29 C
Willemstad
• zaterdag 3 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

ParadiseFM | Rasta Moses uit huis gezet

Tegen de Extra verklaart Rasta Moses dat hij beheerder zou zijn van een landbouwproject op het terrein | Persbureau Curacao

Rasta Moses is vandaag uit zijn huis in Brakke Put Mei Mei gezet. De politie was vanmiddag samen met deurwaarders ter plaatse om hem uit het pand te zetten en zijn inboedel te verwijderen.

Moses zou illegaal op het terrein verblijven en is hiervan meerdere keren op de hoogte gebracht. In december verloor Moses een rechtszaak met betrekking tot het terrein waar hij verbleef en moest daarom de plek verlaten, dit heeft hij tot op heden niet gedaan.

Tegen de Extra verklaart Rasta Moses dat hij beheerder zou zijn van een landbouwproject op het terrein, waar de LVV toestemming voor zou hebben gegeven.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

11 reacties

 1. Ik durf te zeggen dat er heel veel wonigen op curacao illegaal zijn .
  En wat doen we hieraan , juist .
  Ik vind het vreemd , heel vreemd .
  Een of ander project in de toekomst .
  Vreemd , heel vreemd .

 2. @shimaruku, Hoe iets is ontstaan heeft niets te maken met hoe het nu is.

  Sinterklaas feest is ook niet onstaan als Racistisch en toch menen nu mensen dat het wel zo is.

  Zo is Black Power ooit bestaan als een tegenreactie echter nu is het racistisch. Daarnaast mag een wit persoon blijkbaar niet trots zijn op zijn land en huidskleur want is hij racist maar mag een zwart persoon wel.

  We leven nu in 2021 en veel dingen zijn veranderd. Ook Black Power, Miss Black verkiezingen, BET zijn nu achterhaald en racistisch geworden.

  God zij dank ben ik niet wit want dan was ik ook al door jullie uitgemaakt als racist.. Hou het maar bij jullie makamba pretu of Oreo

 3. @Shimaruku, black power genoeg op het eiland, niet zo klagen over die eeuwige achterstelling
  Hier een paar voorbeelden van “black” power.
  Emsley Tromp, Steven Martina, Zita Jeus, Sluis van BPT, Gilbert Martina CMC, Jonis Aqualectra, in het verleden hadden we Marveline Wiels als gevolmachtigd minister, Wener Wiels bij MDPT, Rosalia bij kas di kultura! Lindomar Scoop bij KPMG, Omayra Leeflang, van de Carla Omaira, Myrna Godett als premier, Gijsbertha voor financien, Konket, SOAW, KOOK selikor, alle trucks in de garage…

  Weet niet of ik zo blij moet zijn met black power, is niet echt een succes in a position of authority, zie CBCS, Aqualectea, elk ministerie, zie elk zwart land, en elk zwart gestuurde city in the USA.

  BTW het grootste gevaat voor een zwarte man in the USA is een andere zwarte man!
  Niet een witte man!
  Just saying.

  En ja , je wordt tot moes geslagen als je met een bordje white power in een zwarte wijk rondloopt,
  Omgekeerd gaat het prima.

 4. De indianentooi van deze Rasta Mozes is ook erg demigrerend en racistisch jegens de native indians van het continent.

  Opvallend dat onze BLM vrienden er niets van zeggen want als Jaap of Johan tijdens carnaval met een indianentooi rondloopt is hij meteen een racist.

 5. Black power, imagine dat een “blank” persoon met zo een opschrift rond zou lopen op Curaçao, Nederland, USA.
  Die zou gelijk als ultra racist worden bestempeld
  En belaagd worden
  Over “Black privilege” gesproken.

 6. @Joep;
  Leuk dat de politie iemand uit ‘zijn huis’ …….. Of is het de bedoeling dat hij maar op straat gaat slapen ?

  Dit meten met 2 maten. Alle illegalen die terreinen illegaal hebben bemachtigd en met vonnis erbij, zijn niet uit hun huizen en of terrein vandaan gehaald.
  Zo zie je wie wel of niet beschermd wordt

 7. Very good point La Stizw. Very good point indeed.

  Curacaoenaren discrimineren bij het leven, maar 1 kritische opmerking over de Curacaoenaar en het is huilie huilie en de hand ophouden in Den Haag want o o o wat worden we gediscrimineerd en o o o wat hebben we nog een pijn van de slavernij van 200 jaar geleden.

 8. Rasta Moses zou nu multi miljonair kunnen zijn maar die bitch van een Camelia -Römer werkt hem tegen omdat vrienden en partij financierders moeten profiteren.

  Camelia-Römer was in vliegende vaart bezig om de wiet wet er door te krijgen zodat Goisco, de man van levensmiddelen over de houdbaarheidsdatum een wiet handel kan beginnen.

  Voor zover bekend weet Goisco niets over wiet en de enige echte ervaringsdeskundige die we hebben is Rastra Mozes.

  Het zoveelste bewijs weer van hoe de kleine man wordt tegengewerkt of is het omdat een neger als Rastra Mozes geen miljoenen wordt gegund?

 9. Leuk dat de politie iemand uit ‘zijn huis’ (als je het zo mag noemen), maar heeft men er misschien aan gedacht dat hij dan wel ergens anders naartoe moet ? Of is het de bedoeling dat hij maar op straat gaat slapen ?

  Dit soort acties zijn vaak volledig ondoordacht. Men wil een statement maken, de hard hand laten zien, maar men biedt vervolgens geen oplossing en geen alternatief. Zo ga je niet met mensen om. En zeker niet in coronatijd. Las in de krant dat hij daar al 40 jaar woont.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -