ParadiseFM | Rasta Moses uit huis gezet

Tegen de Extra verklaart Rasta Moses dat hij beheerder zou zijn van een landbouwproject op het terrein | Persbureau Curacao

Rasta Moses is vandaag uit zijn huis in Brakke Put Mei Mei gezet. De politie was vanmiddag samen met deurwaarders ter plaatse om hem uit het pand te zetten en zijn inboedel te verwijderen.

Moses zou illegaal op het terrein verblijven en is hiervan meerdere keren op de hoogte gebracht. In december verloor Moses een rechtszaak met betrekking tot het terrein waar hij verbleef en moest daarom de plek verlaten, dit heeft hij tot op heden niet gedaan.

Tegen de Extra verklaart Rasta Moses dat hij beheerder zou zijn van een landbouwproject op het terrein, waar de LVV toestemming voor zou hebben gegeven.

Bron: ParadiseFM

16 Reacties op “ParadiseFM | Rasta Moses uit huis gezet

 1. Ik durf te zeggen dat er heel veel wonigen op curacao illegaal zijn .
  En wat doen we hieraan , juist .
  Ik vind het vreemd , heel vreemd .
  Een of ander project in de toekomst .
  Vreemd , heel vreemd .

 2. @Shimaruku: Kleur bepaalt geen power.
  Maakt niet uit hoe het “ontstaan” is.

 3. @shimaruku, Hoe iets is ontstaan heeft niets te maken met hoe het nu is.

  Sinterklaas feest is ook niet onstaan als Racistisch en toch menen nu mensen dat het wel zo is.

  Zo is Black Power ooit bestaan als een tegenreactie echter nu is het racistisch. Daarnaast mag een wit persoon blijkbaar niet trots zijn op zijn land en huidskleur want is hij racist maar mag een zwart persoon wel.

  We leven nu in 2021 en veel dingen zijn veranderd. Ook Black Power, Miss Black verkiezingen, BET zijn nu achterhaald en racistisch geworden.

  God zij dank ben ik niet wit want dan was ik ook al door jullie uitgemaakt als racist.. Hou het maar bij jullie makamba pretu of Oreo

 4. @Shimaruku, black power genoeg op het eiland, niet zo klagen over die eeuwige achterstelling
  Hier een paar voorbeelden van “black” power.
  Emsley Tromp, Steven Martina, Zita Jeus, Sluis van BPT, Gilbert Martina CMC, Jonis Aqualectra, in het verleden hadden we Marveline Wiels als gevolmachtigd minister, Wener Wiels bij MDPT, Rosalia bij kas di kultura! Lindomar Scoop bij KPMG, Omayra Leeflang, van de Carla Omaira, Myrna Godett als premier, Gijsbertha voor financien, Konket, SOAW, KOOK selikor, alle trucks in de garage…

  Weet niet of ik zo blij moet zijn met black power, is niet echt een succes in a position of authority, zie CBCS, Aqualectea, elk ministerie, zie elk zwart land, en elk zwart gestuurde city in the USA.

  BTW het grootste gevaat voor een zwarte man in the USA is een andere zwarte man!
  Niet een witte man!
  Just saying.

  En ja , je wordt tot moes geslagen als je met een bordje white power in een zwarte wijk rondloopt,
  Omgekeerd gaat het prima.

 5. Wat een simpele reacties, Black Power is ontstaan vanwege ongelijkheid / achterstelling zwarte mensen, White Power is de gedachte van witte mensen , dat ze vanwege hun kleur superieur zijn. Witte mensen zijn de enigen die nooit over hun kleur nadenken, alle andere kleuren wel, omdat het voor een deel bepalend in hun leven is. Ga je gang met je white power bordje, ik hoop dat je de juiste personen tegenkomt.

 6. De indianentooi van deze Rasta Mozes is ook erg demigrerend en racistisch jegens de native indians van het continent.

  Opvallend dat onze BLM vrienden er niets van zeggen want als Jaap of Johan tijdens carnaval met een indianentooi rondloopt is hij meteen een racist.

 7. @Joep, Dus iemand mag illegaal in jouw tuinhuisje wonen? En hij hoeft niet weg want hij heeft geen ander huis?

 8. Black power, imagine dat een “blank” persoon met zo een opschrift rond zou lopen op Curaçao, Nederland, USA.
  Die zou gelijk als ultra racist worden bestempeld
  En belaagd worden
  Over “Black privilege” gesproken.

 9. @Joep;
  Leuk dat de politie iemand uit ‘zijn huis’ …….. Of is het de bedoeling dat hij maar op straat gaat slapen ?

  Dit meten met 2 maten. Alle illegalen die terreinen illegaal hebben bemachtigd en met vonnis erbij, zijn niet uit hun huizen en of terrein vandaan gehaald.
  Zo zie je wie wel of niet beschermd wordt

 10. Very good point La Stizw. Very good point indeed.

  Curacaoenaren discrimineren bij het leven, maar 1 kritische opmerking over de Curacaoenaar en het is huilie huilie en de hand ophouden in Den Haag want o o o wat worden we gediscrimineerd en o o o wat hebben we nog een pijn van de slavernij van 200 jaar geleden.

 11. Rasta Moses zou nu multi miljonair kunnen zijn maar die bitch van een Camelia -Römer werkt hem tegen omdat vrienden en partij financierders moeten profiteren.

  Camelia-Römer was in vliegende vaart bezig om de wiet wet er door te krijgen zodat Goisco, de man van levensmiddelen over de houdbaarheidsdatum een wiet handel kan beginnen.

  Voor zover bekend weet Goisco niets over wiet en de enige echte ervaringsdeskundige die we hebben is Rastra Mozes.

  Het zoveelste bewijs weer van hoe de kleine man wordt tegengewerkt of is het omdat een neger als Rastra Mozes geen miljoenen wordt gegund?

 12. Drechi zal zijn Black Power Buddy wel onderdak geven

 13. Joep Meloen

  Leuk dat de politie iemand uit ‘zijn huis’ (als je het zo mag noemen), maar heeft men er misschien aan gedacht dat hij dan wel ergens anders naartoe moet ? Of is het de bedoeling dat hij maar op straat gaat slapen ?

  Dit soort acties zijn vaak volledig ondoordacht. Men wil een statement maken, de hard hand laten zien, maar men biedt vervolgens geen oplossing en geen alternatief. Zo ga je niet met mensen om. En zeker niet in coronatijd. Las in de krant dat hij daar al 40 jaar woont.

 14. Natuurlijk mag hij zijn eigen leven leiden, maar in zijn eigen huis.
  Hij woonde daar illegaal.
  @Johanna, heb je een plek voor hem?

 15. Ik zal morgen eens met de fiets, volgehangen met borden “white power” door Souax, Seru Fortuna, Koraal Specht en Stenen Koraal gaan fietsen.

  Ik denk dat ik nog geen 100 meter ver kom.
  Of bij de eerste de beste sneck met een bord om mijn nek gaan staan. Ik zal de bodem van mijn Presidente niet halen.

 16. Jammer, laat die mens zijn eigen originele leven leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *