ParadiseFM | Raffinaderij heeft waarschijnlijk voor eind dit jaar een nieuwe operator

Volgens de premier hebben al tien bedrijven een akkoord getekend om inzage te krijgen in de gegevens van de raffinaderij | Extra

Het plan om voor het eind van het jaar een nieuwe operator voor de raffinaderij te hebben, loopt volgens schema. Dat zei minister-president Eugene Rhuggenaath gisteren.

Volgens hem hebben al tien bedrijven een akkoord getekend om inzage te krijgen in de gegevens van de raffinaderij. Ook vinden er gesprekken plaats met meerdere partijen.

Volgens Rhuggenaath kan er volgende maand al worden begonnen met concrete onderhandelingen. Dat zal plaatsvinden met meerdere bedrijven waarna er één partij moet overblijven, aldus Rhuggenaath.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Raffinaderij heeft waarschijnlijk voor eind dit jaar een nieuwe operator

 1. Joep Meloen

  @ Henk1

  Dat gaan ze nooit toegeven.
  Waarom denk je dat we tegenwoordig iedere dag in de krant lezen dat de PdVSA niet mee wil werken, dat ze geen onderhoud plegen etc ?
  Dat PdVSA al een aantal jaren geen huur heeft betaald vergeet RdK voor het gemak maar te vermelden. Waarom zou een bedrijf de huur niet betalen en wel voor miljarden aan onderhoud uitgeven ?

  Wat men nu aan het doen is heet ‘covering your ass’. Men tracht ons wijs te maken dat iemand interesse in deze oude roestbak heeft en als het dan niet doorgaat kan men PdVSA de schuld geven. Maakt voor het eindresultaat niet uit, maar dan lijkt het alsof de regering niet de schuldige is.

 2. We krijgen dus een nieuwe operator (beweert men) en waar gaan we de te verwerken ruwe olie vandaan halen?

 3. Curacao revisited

  Is het geen idee om de 1000 koeien op het isla terrein los te laten?

 4. Eerst zien, dan geloven!!

 5. Knoek-koe

  We kunnen hier niet eens plantsoenen onderhouden, laat staan een raffinaderij.

  Nog nooit hebben de plantsoenen, pleinen, monumenten , rotondes en “wegen” waar aan weerszijde bomen zijn geplant er zo verdord, verdroogd , vervuild en verwaarloosd uitgezien als bij deze regering.

  Alle aangeplante vegetatie gaat dood.
  Kan er straks weer iemand geld verdienen aan de import en aanplanting van soms zeer lelijke maar zeer dure uitheemse , niet droogte en wind bestendige vegetatie, om die vervolgens weer te verwaarlozen.

  De enige uitheemse boom die het hier goed doet en ook mooi bloeit is de Venezolaanse variant van de kibra hacha, die welig tiert.

  Wanneer gaat men hier eens creatief en economisch denken mbt aanplanting .

  Alle rotondes zien eruit als verwilderde droge wabi mondis.

  Welke minister gaat hierover?

 6. Vanmorgen las ik in het AD dat er al mensen moeten afvloeien binnenkort, geef nou gewoon een keer toe flut regering dat er niemand staat te trappelen die oude roestbak over te nemen die nb nog moet voldoen aan de huidige milieu eisen!!.

 7. Soms vraag ik me af of deze Regering in eigen sprookjes geloofd?
  Indien zulks op korte termijn mogelijk is, dan is de vraag waarom de zoektocht na jaren nog steeds geen partner heeft opgeleverd. Hebben we het niet eens over de miljoenen die over de balk zijn gesmeten.

  Ik zal afwachten welke nieuwe hoofdstuk dit sprookje zal krijgen en of het voorspoedig eindigt.

 8. Dat zie Ruggenaath, politicus zonder ruggegraat, ook over Insel Air.

  Toon eindelijk eens ballen, lafaard, en gooi Stella van Rijn en FCW Legal eruit.

  De MAN/PAR/PIN zou dingen anders doen, was ons beloofd.

  We hebben het gezien, de vriendjespolitiek en het gesnoepreis is alleen maar toegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *