30 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Raffinaderij heeft waarschijnlijk voor eind dit jaar een nieuwe operator

Volgens de premier hebben al tien bedrijven een akkoord getekend om inzage te krijgen in de gegevens van de raffinaderij | Extra

Het plan om voor het eind van het jaar een nieuwe operator voor de raffinaderij te hebben, loopt volgens schema. Dat zei minister-president Eugene Rhuggenaath gisteren.

Volgens hem hebben al tien bedrijven een akkoord getekend om inzage te krijgen in de gegevens van de raffinaderij. Ook vinden er gesprekken plaats met meerdere partijen.

Volgens Rhuggenaath kan er volgende maand al worden begonnen met concrete onderhandelingen. Dat zal plaatsvinden met meerdere bedrijven waarna er één partij moet overblijven, aldus Rhuggenaath.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. @ Henk1

  Dat gaan ze nooit toegeven.
  Waarom denk je dat we tegenwoordig iedere dag in de krant lezen dat de PdVSA niet mee wil werken, dat ze geen onderhoud plegen etc ?
  Dat PdVSA al een aantal jaren geen huur heeft betaald vergeet RdK voor het gemak maar te vermelden. Waarom zou een bedrijf de huur niet betalen en wel voor miljarden aan onderhoud uitgeven ?

  Wat men nu aan het doen is heet ‘covering your ass’. Men tracht ons wijs te maken dat iemand interesse in deze oude roestbak heeft en als het dan niet doorgaat kan men PdVSA de schuld geven. Maakt voor het eindresultaat niet uit, maar dan lijkt het alsof de regering niet de schuldige is.

 2. We kunnen hier niet eens plantsoenen onderhouden, laat staan een raffinaderij.

  Nog nooit hebben de plantsoenen, pleinen, monumenten , rotondes en “wegen” waar aan weerszijde bomen zijn geplant er zo verdord, verdroogd , vervuild en verwaarloosd uitgezien als bij deze regering.

  Alle aangeplante vegetatie gaat dood.
  Kan er straks weer iemand geld verdienen aan de import en aanplanting van soms zeer lelijke maar zeer dure uitheemse , niet droogte en wind bestendige vegetatie, om die vervolgens weer te verwaarlozen.

  De enige uitheemse boom die het hier goed doet en ook mooi bloeit is de Venezolaanse variant van de kibra hacha, die welig tiert.

  Wanneer gaat men hier eens creatief en economisch denken mbt aanplanting .

  Alle rotondes zien eruit als verwilderde droge wabi mondis.

  Welke minister gaat hierover?

 3. Vanmorgen las ik in het AD dat er al mensen moeten afvloeien binnenkort, geef nou gewoon een keer toe flut regering dat er niemand staat te trappelen die oude roestbak over te nemen die nb nog moet voldoen aan de huidige milieu eisen!!.

 4. Soms vraag ik me af of deze Regering in eigen sprookjes geloofd?
  Indien zulks op korte termijn mogelijk is, dan is de vraag waarom de zoektocht na jaren nog steeds geen partner heeft opgeleverd. Hebben we het niet eens over de miljoenen die over de balk zijn gesmeten.

  Ik zal afwachten welke nieuwe hoofdstuk dit sprookje zal krijgen en of het voorspoedig eindigt.

 5. Dat zie Ruggenaath, politicus zonder ruggegraat, ook over Insel Air.

  Toon eindelijk eens ballen, lafaard, en gooi Stella van Rijn en FCW Legal eruit.

  De MAN/PAR/PIN zou dingen anders doen, was ons beloofd.

  We hebben het gezien, de vriendjespolitiek en het gesnoepreis is alleen maar toegenomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...