ParadiseFM | ‘Privatisering UTS uitgelopen op grote teleurstelling’

‘Privatisering UTS uitgelopen op grote teleurstelling’

Volgens onafhankelijk Statenlid Rennox Calmes is de privatisering van UTS uitgelopen op een grote teleurstelling. De overheid stelde eerder dat de er in de toekomst met de verkoop van het telecommunicatiebedrijf veel zou worden verbeterd voor de bevolking.

Maar dat blijkt volgens Calmes niet het geval, sinds FLOW UTS heeft over genomen. Er is sprake van slechte service, lange wachtrijen en ook hebben veel mensen niet voor het eind van het jaar zoals beloofd hun box gekregen waarmee ze televisie via FLOW kunnen kijken. Hij wil dat de overheid daadwerkelijk opkomt voor de belangen van de burgers.

In een persbericht stuurt Calmes vandaag foto’s van de omstandigheden waaronder klanten in de rij staat bij FLOW/UTS. Zo moeten ze in de regen schuilen onder een bouwvallige tent. Calmes wil dat minister Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke ordening ingrijpt.

Bron: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | ‘Privatisering UTS uitgelopen op grote teleurstelling’

 1. ….” We hebbeb : meepraters, mooipraters, suikerdiefjes en zeteldiefjes”….

  Rennox voldoet aan allemaal.
  Had amper 200 stemmen maar meende er met zijn partij zetel vandoor te moeten gaan.
  dat zegt genoeg over zijn “politieke” ethos.

  Zit er niet om ideologische redenen, eerder om opportunistische.

 2. Caraïbische Stemmen

  Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt of gekneveld is.
  In het Curaçaose fauna en politieke landschap hebben wij,
  meepraters, mooipraters, suikerdiefjes en zeteldiefjes.
  Een kleurrijke en getooide vertoning.

 3. Joep, we hebben een monopolie/kartel waakhond, Fair Trade of iets dergelijks genaamd.

  Helaas blaft deze waakhond nooit, laat staan dat hij bijt.

 4. …..”Bij dit soort commentaar reist hij mij de vraag of het commentaar voor algemeen belang en uit teleurstelling, dat ze zelf niet voldoende geprofiteerd hebben, is.”….

  LOL idd @Dislect, nos mes por politici zijn muisstil zolang ze meevreten uit de publieke ruif, en gaan pas sputteren als zij niet mee kunnen doen.

  zie ook Wiels, MAN PS die muisstil waren toen mfk de boel over de balk wierpen

 5. ja het is triest, maar:

  Selikor, Aqualectra, De belastingdienst, CUROIL het Ziekenhuis en alle Ministeries laten ook veel te wensen over!

  Waar was Rennox toen de Geus het bedrijf wanbestuurde? of zat hij toen nog niet in de politiek?

 6. Joep Meloen

  Veel erger is het feit dat we binnenkort te maken hebben met een monopolist op het gebied van internetvoorziening. De moedermaatschappij van Flow is ook de eigenaar van de kabels en er is dus een dikke kans dat zij de tarieven van de kabelhuur fors omhoog gaan schroeven om zo de concurrenten weg te werken. Dan moet iedereen dus wel naar Flow en dan gebeuren er 2 dingen tegelijkertijd.
  Ten eerste zal iedereen een fortuin mogen gaan betalen voor hun internetverbinding (nog meer dan nu al het geval is) en ten tweede zal de service nog verder achteruit gaan.
  Tijd voor de overheid om in te grijpen.

 7. White knight

  Wat deze meneer vergeet te vermelden is dat de overheid de tv licentie van TDS niet heeft verlengd en UTS/Flow gehouden was om binnen korte termijn alle klanten een andere box te geven. Ook laat hij achterwege dat de overheid in verband met de COVID maatregelen maar een bepaalt aantal klanten in een winkel toestaat met alle gevolgen voor de wachtrijen van dien. UTS/ Flow is miljoenen aan het investeren en er wordt goedkope politiek bedreven.

 8. Bij dit soort commentaar reist hij mij de vraag of het commentaar voor algemeen belang en uit teleurstelling, dat ze zelf niet voldoende geprofiteerd hebben, is.

 9. Ik ken heel deze man niet, maar hij heeft wel een punt.
  Er wordt hier in de reacties veel te veel op de man gespeeld.

  Het is ook wel hypocriet dat dit soort mensen eerst profiteren en wanneer ze hun zin niet krijgen ineens kritiek gaan geven,

 10. Het is wel raar dat geen enkele parlementariër zich afvraagt wat Paul de Geus aan alle louche deals heeft verdient. Geen wonder dat hij bezwaar maakte om de rekenkamer de boeken van UTS te laten controleren. De man moet nu multimiljonair zijn terwijl wij nu met een waardeloze internetverbinding achter blijven.

 11. Ik ken heel deze man niet, maar hij heeft wel een punt.
  Er wordt hier in de reacties veel te veel op de man gespeeld.

 12. Hetl laatste waar we op zitten te wachten is het meninkje van het omhoog gevallen politieagentje Rennox Calmes.

  Die naar verluid in plaats van de peperdure verkeersbeurs te bezoeken doorvloog naar Londen om te gaan shoppen, waar Statenvragen over zijn gesteld die nooit zijn beantwoord.

  Ga dominoen met dj Doran, Calmes, of het casino in met Menki Rojer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *