ParadiseFM | Positieve signalen voor entertainmentwereld

Tijdens de vergaderingen is er gesproken over hoe er langzamerhand weer activiteiten georganiseerd kunnen worden, rekening houdende met alle Covid-voorschriften | Shutterstock

Overheidsfunctionarissen hebben in de afgelopen dagen verschillende bijeenkomsten gehad met belangenorganisaties voor de Curaçaose entertaintmentwereld AMAK en KIF.

Hiermee heeft de overheid gehoor gegeven aan het verzoek van de organisaties om aan tafel te gaan zitten om zo tot een oplossing te komen voor de showbizzwereld op Curcacao. Die bevindt zich momenteel in een precaire situatie. Volgens de AMAK zijn de gesprekken goed verlopen en zijn er positieve signalen.

Tijdens de vergaderingen is er gesproken over hoe er langzamerhand weer activiteiten georganiseerd kunnen worden, rekening houdende met alle Covid-voorschriften.

Daarnaast is er ook gekeken in hoeverre mensen uit de entertainmentwereld, die nu vanuit de NOW-regeling een compensatie krijgen, kunnen blijven rekenen op inkomsten. AMA en KIF hopen vandaag tijdens een nieuwe bijeenkomst tot definitieve afspraken te komen met de overheid.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Positieve signalen voor entertainmentwereld

  1. Wat is de entertainment wereld hier. Overjarige muzikanten, die eentonige muziek maken, in een groep. Voor de show een jongere zangeres die alleen valse noten zingt of schreeuwt,omdat de overjarigen nog valsere noten zingen of schreeuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *