32 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 15:42

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Politie komt door coronacrisis niet aan ander werk toe

Politiewoordvoerder Imro Zwerwer | Antilliaans Dagblad
Politiewoordvoerder Imro Zwerwer zei gisteren tijdens een persconferentie van Aliansa dat de politie dit jaar niet aan al haar doelen is toegekomen.

Door de coronacrisis kwamen er veel nieuwe uitdagingen voor de politie bij. Daarom heeft de politie niet zoveel aandacht kunnen besteden aan bijvoorbeeld het tegengaan en aanpakken van relationeel geweld en kindermisbruik, aldus Zwerwer.

Gisteren presenteerde Aliansa twee nieuwe video’s waarin de bevolking bewust wordt gemaakt om aangifte te doen in geval van mishandeling en misbruik. De politie heeft meegeholpen om die video’s op te nemen.

Zwerwer zei gisteren dat hij blij was dat Aliansa samen met andere organisaties, zoals de Kinderbescherming en Slachtofferhulp, actief bezig is om de bevolking hierover te informeren.

- Advertentie -

Namens de politie zegde hij zijn volledige steun toe aan het werk van Aliansa met hun bewustwordingscampagne.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. @Brian S, “Volgens de echte YDK (MFK en PS aanhanger) zijn kindermisbruikers toch alleen makambas.”

  Dit roept gelijk een nare herinnering bij me op. Kan me nog op de middelbare school een mooie leerling herinneren, het meisje was dol op mij en ik hielp haar vaak na schooltijd op de schoolplein (mocht niet bij haar thuis) met wiskunde, natuurkunde en scheikunde.

  Ze vertelde mij dat zij door haar zeer strenge en voor de buitenwereld keurige vader, thuis misbruikt werd en haar moeder doodsbang was voor de vader.

  In die tijd was er geen kindertelefoon en het onderwerp was taboe en ook voor mij nieuw. Heb me altijd afgevraagd of ik op die leeftijd iets had kunnen doen.

 2. Volgens de echte YDK (MFK en PS aanhanger) zijn kindermisbruikers toch alleen makambas dus dan is het een kleine groep om in de gaten te houden

 3. Aan deze man kunnen wij zien wat mis gaat met het eiland, de man heeft al meer dan 30 jaar, een vaste baan bij de politie en vreet zich vol zonder iets aan te trekken van de minderbedeelden in de samenleving.

  Het zal hem aan zijn reet roesten dat mensen die aan obesitas lijden, een onevenredig veel druk op de gezondheidszorg leggen. Als de man met Covid besmet raakt zal hij door zijn overgewicht aan de beademing apparatuur moeten en zeker 4 verplegers rond de klok bezet houden om hem te behandelen.

  Allemaal omdat de man niet kan stoppen met vreten en schijt heeft aan zijn medemens. Het trieste van dit alles is dat de man ook nog in het bestuur van de patiëntenvereniging zit.

 4. Niet zo generaliseren ‘Gerrit’
  Ik ken een groot aantal van de mensen vooral op Oost die altijd bezig zijn en keihard werken, buurtcomités hebben opgericht etc.en alles doen om de buurten veilig te houden.
  Ze fietsen door de wijken, patrouilleren en zijn bereikbaar

  Ik heb moeite ermee iedereen over één kam te scheren.

 5. Nog zo’n grapjas die zijn salaris absoluut niet waard is. Een hele opsomming waar ze niet aan toe zijn gekomen maar niets kunnen bedenken wat ze dan wel gedaan hebben.
  De hele dag surveilleren of we wel 2 meter afstand houden en niet samenscholen bij snek en andere gelegenheden ??
  Of bibberend van angst in het airco kantoor blijven zitten om maar niet besmet te raken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...

PBC | Koninkrijksteam honkbal bereikt finale Europees kampioenschap

Persbureau Curacao ITALIË – Na een spannende wedstrijd tegen Spanje die met 9-8 werd gewonnen, heeft het Koninkrijksteam zich geplaatst voor de finale. Het team wist een voorsprong...

PBC | Commotie op Curaçao over salaris directeur Centrale Bank

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – In een kort videofragment dat rond gaat op social media op Curaçao wordt gezegd dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en...

PBC | Coronacijfers Curaçao 17 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op vrijdag 17 september zijn er 36 mensen uit isolatie gekomen. Daarnaast zijn er weer 50 mensen positief uit de PCR test gekomen en...
- Advertentie -