ParadiseFM | Politie deelt boetes uit op illegaal feest

In totaal werden er 14 processen-verbaal uitgedeeld van duizend gulden per persoon.

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een feest beëindigd rond kwart voor elf ’s avonds in Brakkeput.

Tijdens het feest werd harde muziek gedraaid en zaten mensen dicht op elkaar. In totaal werden er 14 processen-verbaal uitgedeeld van duizend gulden per persoon. De politie laat weten dat zeker gedurende de feestdagen er hard zal worden opgetreden tegen mensen die zich niet houden aan de corona maatregelen.

Afgelopen vrijdag werd een illegaal feest ontdekt met meer dan honderd mensen. Toen had de politie te weinig mankracht om iedereen een boete te geven. Sinds afgelopen weekend is er meer blauw ’s avonds en ’s nachts op straat. Juist om op te kunnen treden tegen illegale feesten, zo laat de politie weten.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Politie deelt boetes uit op illegaal feest

 1. @Djaka

  Heel vreemd, maar toch niet zo vreemd, want:
  JACINTA CONSTANCIA was ook als Corona-vierder(ster) aanwezig. Dit verklaart waarom Gorre Girie zo snel aanwezig was en direct zijn ondergeschikten wijsmaakte dat het uitdelen van boetes niet mogelijk was. Het kon wel eens uit de hand lopen! Goh, hadden deze lolbroeken ook allemaal vuurwapens net als in de U.S.A.?

  De auto’s konden z.g. wel worden gecontroleerd want daar waren voldoende agenten voor. Uiteraard geen boetes want daarvoor was – echies waar hoor – niet genoeg politie aanwezig volgens Q.G.

  Dit is duidelijk een geval van “patronage” omdat er mensen – zoals J.C. – uit het circit van Q.C. aanwezig waren. Soort zoekt soort en als je tot dezelfde soort behoord dan moet je jouw “vrienden” uit de “wind” houden. De ene hand wast de andere.

  Voor wie het alweer was vergeten:
  “JACINTA CONSTANCIA RELEASED, BUT STILL A SUSPECT.
  Curacao parliamentarian Jacinta Constancia (MFK) was released from prison this afternoon. She was arrested just a week ago on suspicion of embezzlement, fraud, forgery and money laundering.”

  Dus de Corona regels overtreden door J.C. dat kan er ook nog wel bij. Daar zit zij echt niet mee want Q.G. is altijd bereid recht te praten wat krom is voor zijn “kenissen, vrienden en familie”.

 2. En op piscadera niet , klasse justitie .
  Ook dit is vreemd , heel vreemd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *