ParadiseFM | PIN krijgt gelijk van rechter

Met vonnis

Loterij als politieke fundraising is illegaal, maar loterij had niet abrupt als illegaal mogen worden bestempeld. Er bleek sprake van gedogen en daar had Gaming Control Board directeur Gino Campbell zorgvuldiger een einde aan moeten maken | Extra

De Curaçaose politieke partij PIN van Suzy Camelia-Römer zegt in een persbericht dat de partij gelijk heeft gekregen van de rechter in een conflict over een fundraising in 2017.

Dat gebeurde in de aanloop van de vorige parlementsverkiezingen. Volgens PIN mocht de partij haar fundraising organiseren in 2017. Deelnemers konden een prijs winnen om als VIP aanwezig te zijn tijdens een boekpresentatie van Michelle Obama in Fort Lauderdale in Florida, daarbij presenteerde ze haar boek ‘Becoming’.

Eerder noemde de rechter de wijze waarop PIN haar fundraising had georganiseerd niet toelaatbaar.

De partij laat nu in een persbericht weten blij te zijn met de uitspraak van de rechter. PIN zegt steeds vertrouwen te hebben gehad in een positieve uitspraak en zegt zich steeds te hebben gehouden aan de geldende regels.

De partij maakt geen onderdeel meer uit van de huidige regering, maar doet wel mee aan de komende parlementsverkiezingen in maart 2021.

Bron: ParadiseFM

KKC naschrift

Lees vonnis hier

3 Reacties op “ParadiseFM | PIN krijgt gelijk van rechter

 1. Spiegeltjes en kraaltjes! Al de BBQ, feesten , jump in’s, en Michelle Obama bezoekjes die georganiseerd worden om het onwetende volk ta paaien., zouden verboden moeten worden.

  Daarom stond Rennox Calmes ook nr 2 op de lijst om te appeleren aan de massa die qua uiterlijk niet op Suzy lijkt.

  Het is haar duur komen te staan, om iemand voor zijn kleur en niet voor zijn karakter op nummer 2 van de lijst te plaatsen.

 2. @Hans
  Dat gaat nooit gebeuren. Daal zou wel gek zijn.
  Nutteloze club mensen en schandelijk ook nog!

 3. PIN heeft helemaal geen gelijk gekregen.

  De GCB werd in het gelijk gesteld, echter omdat zij de wet selectief had toegepast (de loterij van de MFK werd door haar niet aangepakt) mocht PIN ook haar loterij organiseren.

  Blijkbaar nog steeds connecties tussen de GCB en de MFK?

  Maar wanneer gaat PIN een fundraising doen om de kosten terug te betalen van alle peperdure maar nuttleoze snoepreizen van haar voorzitter, Alvin Daal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *