ParadiseFM | Petitie gestart tegen rolstoelopgang Grote Knip

De petitie is inmiddels al meer dan duizend keer ondertekend.

Er is een petitie gestart tegen de bouw van de rolstoelopgang bij Grote Knip. Eerder deze week ontstond er al veel kritiek op het bouwwerk via sociale media.

Twee bezorgde burgers hebben nu een petitie gestart om de constructie weer te laten afbreken. De initiatiefnemers laten weten dat zij niet tegen het idee zijn van een rolstoelhelling zijn om mensen met een handicap toegang te geven tot het strand.

Wel vinden ze het huidige bouwwerk “een lelijk stuk niet-vakmanschap dat het prachtige strand bederft.” De petitie is inmiddels al meer dan duizend keer ondertekend.

Via deze link is de petitie te vinden.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Petitie gestart tegen rolstoelopgang Grote Knip

 1. Melvin Cijntje oftewel ‘Mac’, voormalig PS lid is het brein achter dit invalidengedrocht. Vandaag is hem schriftelijk de toegang bij OW ontzegd…

  Hetzelfde brein achter de verbinding tussen Jan Thiel en Mambo Beach. 

 2. Wel familielid/ vriendje moest weer wat bijverdienen?

  Goed dat het eiland massaal is gaan stijgeren!
  De brutaliteit van de Curaçaose politicus kent geen grenzen.
  Hun miskleunen ook niet.

 3. Geeneens een link voor de petitie voorradig?

 4. De blinden lobby en gehandicapten lobby is worldwide achter de schermen behoorlijk powerfull . Als kurk in de Caraïbische zee moeten wij wel met de stroom mee en ons beste beentje/baai voorzetten. Dat wordt een zware bevalling om dat bouwsel te fatsoeneren of af te breken.
  Lukt dat niet dan kunnen er gelijk de blindenvoorzieningen worden ingemetseld. Scheelt weer in kosten. Het wachten is dan slechts op de zelfrijdende auto’s om de beperkten onafhankelijk daar naar toe te rijden. Lopen wij weer voor op de rest van de wereld. Hopelijk worden de adressen goed ingevoerd, anders stoppen de zelfrijdende auto’s bij klein Knip,waar geen rolstoelhelling nodig is, hooguit een pad.

 5. Afbreken die monster!!!!!De gehandicapten kunnen gewoon naar een andere baai. Een bevriende aannemer moest zeker weer hieraan verdienen!!Dat ding ziet er niet uit en neemt kostbaar strandoppervlakte in beslag!!! Alleen een achterlijke minister kon zoiets aftekenen!!!!

 6. Heel simpel weer , cu nos mes no por .
  Iemand wordt er weer beter van nos cu nos .
  Wat een afgang , het ziet er niet uit .
  Weg gegooid geld in tijden van corona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *