ParadiseFM | Persoon in quarantaine positief getest op coronavirus

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth stelt dat het om 1 persoon gaat op een relatief kleine groep met mensen waardoor het risico van verspreiding klein is | Antilliaans Dagblad

Er is een extra besmetting met het coronavirus bevestigd. Het gaat om iemand die uit het buitenland is gekomen en al in quarantaine zat. Hij/zij kreeg symptomen en werd getest: de test bleek inderdaad positief.

De persoon is in het quarantainehotel in isolatie geplaatst. Epidemioloog Izzy Gerstenbluth stelt dat het nu om 1 persoon gaat op een relatief kleine groep met mensen waardoor het risico van verspreiding klein is.

Vijf mensen die met hem of haar in aanraking zijn gekomen worden gemonitord.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Persoon in quarantaine positief getest op coronavirus

 1. Wat ik me wel afvraag of het aantal doden zo’n beetje gelijk is gebleven met verleden jaar of is er sprake van oversterfte?
  Er wordt immers niet getest op COVID-19.
  Meten is weten.

 2. Joseph S

  Zie de bui alweer hangen….

  Weer een geweldig slap excuus zometeen van onze uitverkorenen om de avondklok met nog twee maanden te verlengen.

  Nog een slapper excuus om dan ook nog maar je nichtje van 19 die “heel ver van de arbeidsmarkt afstaat” een sleutelpositie toe te wijzen bij een of ander niet functionerend overheids orgaan.

  En het áller, állerslapste excuus om nogmaals 2 maanden op je luie ,door het volk gespekte reet te blijven zitten danwel liggen.
  Dit alles terwijl je vanaf dag dat je aangesteld werd nog nimmer geen konjo hebt gepresteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *