ParadiseFM | Partij Mavis krijgt nr. 1

Het aantal van 16 partijen dat via een lijstondersteuning mee wel doen aan de verkieziezingen is een record.

De lijst voor de steunverkiezingen is bekend. Deze worden, zoals bekend, op 30 en 31 januari gehouden. In totaal doen 16 partijen mee.

Nummer 1 op het ondersteuningsbiljet is de partij MAVIS van Mavis Albertina. Nr 16 is de partij Vishon van Miles Mercera. De lijst is via loting tot stand gekomen.

Het aantal van 16 partijen dat via een lijstondersteuning mee wel doen aan de verkieziezingen is een record. In 2017 ging het nog om zes partijen die meededen aan de voorverkiezingen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Partij Mavis krijgt nr. 1

 1. Mooi #

 2. Het valt op dat Coraline Kooistra op de lijst van Mavis staat nr.4 wel te verstaan. Het simpele feit dat zij op een lijst staat betekent niet dat slachtoffers van huiselijk geweld en slachtoffers van kindermisbruik beter af zijn. Het probleem is te complex en meestal zijn goede bedoelingen alleen niet voldoende.

  Om aan te geven hoeveel factoren bij huiselijk geweld een rol speelt kan ik een voorbeeld geven.

  Kan me nog als kind herinneren dat bij de snack soms lucifers gehaald moest worden en vaak stonden daar mannen te drinken en die hebben het vaak over “Hombu mi a bati e muhe ku un bon basorra”. Nou als kind begreep je dat niet natuurlijk tot dat je de buurvrouw de hele dag met een glimlach op haar gezicht ziet lopen, weet je dat het in elk geval iets aangenaams moet zijn.

  Mijn conclusie nu is dat in de meeste huishouden waar sprake is van huiselijk geweld, iets mis is met de “basorra” en daardoor wordt de vuist gebruikt.

  Nou Coraline ik wens je veel succes in het parlement en probeer in elk geval out of the box te denken.

 3. Doet net mee en is al nr 1.!
  Heeft MAVIS misschien de beste “spreid stand” ?

  Voor, spreiden, sluit, voor, spr…..
  Al houdt ze van te veel bling bling
  Het is en blijft een lekker ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *