ParadiseFM | Partij KAS wil hertelling

KAS vindt dat er buitensporig veel stemmen ongeldig zijn verklaard, namelijk ruim 600 op in totaal bijna 20.000 uitgebrachte stemmen | Foto: Bea Moedt

De partij KAS, die afgelopen weekend niet voldoende stemmen haalde tijdens de steunverkiezingen om mee te doen tijdens de parlementsverkiezingen op 19 maart, wil een hertelling.

Dat zegt partijleider Humphrey Davelaar vandaag tegen de EXTRA. Davelaar is voormalig leider van de PNP. KAS zal hierover vandaag een officiële brief aan de Electorale Raad sturen. De partij vindt dat er buitensporig veel stemmen ongeldig zijn verklaard, namelijk ruim 600 op in totaal bijna 20.000 uitgebrachte stemmen.

KAS heeft op 43 stemmen na niet de benodigde 79 stemmen gehaald. Volgens partijleider Davelaar ligt dat aan het feit dat te veel biljetten ongeldig zijn verklaard. Volgens hem is er onduidelijkheid over het feit wanneer een biljet ongeldig is, en wanneer niet.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Partij KAS wil hertelling

  1. Wat kunnen sommige mensen toch slecht tegen hun verlies en dat moet de politiek in?

    Elvis Andrade eist ook herziening of hertelling op basis van selfies die zijn stemmers in het stemhokje zouden hebben gemaakt. De vraag is of selfies maken überhaupt mag. Hij werd gisteren op social media al aangeduid als Elvis Andrade Trump en nu ook Davelaar. Je blijft lachen.

  2. Maar ja wat moeten we hiermee .
    Heeft niemand een hengel over voor deze man .

  3. Wanneer corrupte politici verliezen willen ze hertellingen..

  4. O jee… het Trump-virus… Hopelijk gaan zijn volgelingen niet de Staten binnen dringen en de boel vernielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *