ParadiseFM | PAR presenteert verkiezingslijst

minister-president Eugene Rhuggenaath stelt zich op de eerste plaats herverkiesbaar, op de tweede plaats staat minister van Justitie Quincy Girigorie

De grootste regeringspartij van Curaçao, PAR, heeft gisteren haar lijst gepresenteerd voor de parlementsverkiezingen op 19 maart van dit jaar.

Op de eerste plaats staat minister-president Eugene Rhuggenaath, op de tweede plaats staat minister van Justitie Quincy Girigorie en op de derde plaat Statenvoorzitter Ana-Maria Pauletta.

Volgens de partij is er veel aandacht geweest voor een diverse lijst met veel nieuwe namen, mensen van verschillende etnische afkomst, studenten, docenten en ondernemers.

Bron: ParadiseFM

19 Reacties op “ParadiseFM | PAR presenteert verkiezingslijst

 1. De Rechtsstaat

  Kortom, het is deze bende wel gelukt om verdere verdeeldheid op het eiland te realiseren…!

  Goed gedaan PAR…?

  Ik heb het niet verzonnen, kijk maar naar de cijfers bij vriendje Pacheco.

 2. PAR blijft met de falende Kennedy zitten die vooral onder het plak zit van de Suzy en Zita. Heeft geen problemen met de Isla en haar overlast en heeft eigenlijk helemaal niets gedaan.
  Quincy heeft ook weinig gedaan tegenover de criminaliteit.
  Paulette voegt weinig toe.. Tja en dan met Zita blijven.. Nr 5 Mooiboy en Nitwit Steven Croes. Daarnaast de meelopers als Walroud, Elhage, Seferina, Cecilia en Obispu, Lopez.

  PAR blijft een corrupte bende.

 3. Leuk idee van Beflapas, een paar nitwits van Statenleden voor de camera zetten en een paar goede vragen.

  DJ Doran, wat denkt u van de inflatoire begroting van Curacao?

  On topic: de eerste drie op de lijst van de PAR zijn niet slecht, als we Ruggenaath zijn benoeming van mafiameid/buurvrouw Stella van Rijn tot coordinatrice commissie Integriteit vergeven (doe ik niet).

  En haal potdomme lola Leito van de lijst. Het hele eiland heeft de buik vol van deze prutser, die haar familie de afgelopen jaren wel genoeg baantjes bezorgd heeft.

  Stemadvies van Wim: MAN of PAR, beiden niet goed maar beter dan de rest en in ieder geval een garantie voor steun uit NL en hervorming door NL.

 4. Benieuwd waarom Evita Ross op de PAR lijst staat

 5. Kijk ipv zoals op Curaçao voor een paar maanden één of ander figuur als minister ICWS te benoemen doet het demissionaire kabinet het handiger.
  Daar wordt gewoon geschoven.
  Maar nee hier hbbn we zat geld om zo’n figuur te betalen, NL kan straks weer bijspringen we gaan gewoon weer door met bedelen.
  Just mentioning.

  https://www.nu.nl/politiek/6102728/bas-van-t-wout-vvd-volgt-eric-wiebes-op-als-minister-van-economische-zaken.html

 6. Wie nu nog op PAR gaat stemmen ….. om de andere coalitiepartij maar even te vergeten….

 7. @ericlapas
  Zegt: “Moet zeggen dat ik de pijn van de meeste Bonairianen wel begrijp de Nederlanders maken misbruikt van de wet dat een arbeidscontract maximaal 3x verlengt mag worden.”

  Hoe kan iets wat wettelijk toegestaan is, door jou als “misbruik” worden bestempeld? Aan de beslissing om een tijdelijke oftewel een arbeidscontract voor bepaalde tijd niet te verlengen kunnen allerlei redenen ten grondslag liggen. Als reden valt bijvoorbeeld te denken aan de huidige economische malaise als gevolg van de Corona lockdowns? You name it. Maar nee meteen komen de anti Europese Nederlanders sentimenten bovendrijven en kruipen Caraïbische Nederlanders as usual in hun slachtoffersrol. Jammer en wanneer houdt het eens op.

  Ik kan mij zo voorstellen dat een car rental lately bijzonder weinig auto’s heeft verhuurd gezien de afwezigheid van toeristen. Just saying.

 8. Gotta like the numbers on the sleeves and the color coordination. Lijkt op een sport team.

  Niet zozeer op politici die de visie of IQ bezitten om het eiland te leiden naar een betere toekomst.

 9. @William. Dit is een oude foto. Welke partij heeft wel een toegevoegde waarde op dit eiland. Ik zelf denk geen 1. Als eensgezinde kleine kleutertjes en uitgedost in schooluniform in optocht naar verkiezingsbureau. Waarna, als ze verkozen zijn, men elkaar vechtend de tent uitslaat om daarna met een skippybal hoppend naar een andere partij te springen. Of gewoon nooit op komen dagen. Een eiland, dat zich een land wenst te noemen met zgn ministers, onwaardig. Van de gekke dat er mogelijk 27 bewegingen zich hebben aangemeld. En allemaal moeten ze een kleur hebben. Zelfs de regenboog heeft niet zoveel kleuren.

 10. Het is wel grappig dat iemand die zich @Django-unchained noemt, het over etniciteit heeft. In Django-unchained zien we Jamie Foxx de ene blanke na de andere overhoop schieten.

  Moet zeggen dat ik de pijn van de meeste Bonairianen wel begrijp de Nederlanders maken misbruikt van de wet dat een arbeidscontract maximaal 3x verlengt mag worden.

 11. Wat heeft deze partij at all voor toegevoegde waarde voor de bevolking van C gedaan behalve niets??!
  Een Rhuggenaath zonder ruggengraat een Girigorie die weinig prestaties heeft geleverd en zo gaan we maar door. Non issue dus.
  Afstraffen deze club die nog wel op de foto zonder afstand zonder mondkapjes gefotografeerd worden.

 12. Django-unchained

  @ericlapas: ……als je dit filmpje bedoelt, dan hebben we het over hetzelfde.
  https://fb.watch/35rfHQwmZG/
  De dame diskwalificeert zichzelf door vooral te wijzen.
  Deze aardige dame weet als geen ander voortdurend de pindew, konjo en andere benamingen te koppelen aan de macamba. Als je wijst, wijzen altijd drie vingers naar jezelf.
  Curacao gaat prat op haar internationale bevolkingssamenstelling en kiest voor een weerspiegeling daarvan de samenstelling in de politieke partij. Het is omgekeerde discriminatie als je roept dat er maar één etnische vertegenwoordiging mag zijn in de partij. Dat noemen ze: “iemand de zwarte piet toeschuiven”. Bai pensa broe…no hodé ku mi.

 13. Dios warda nos .
  We gaan het weer beleven

 14. Volgens @Django, “Financieel staat Bonaire er trouwens veel gunstiger voor met maar 20.000 inwoners.”

  Beste @Django, heb je deze video van deze aardige gezin wel gezien:

  https://knipselkrant-curacao.com/dolfijnfm-politie-bonaire-arresteert-organisator-feest/#comment-155841

 15. Ik mis een partij met de naam Birdie, Eagle, Albatros of Condor. Die partijen onderscheiden zich dan pas echt van PAR (de middelmaat). Bonaire is een bijzondere Nederlandse gemeente en daarvoor heeft het volk gekozen. Curacao kan zich nu onderscheiden en dat die je niet met een PAR. Daarvan weten we inmiddels de uitkomst. Financieel staat Bonaire er trouwens veel gunstiger voor met maar 20.000 inwoners. Curacao is bijna 8 x groter en dat zie je niet terug in de cijfers noch in economisch perspectief.

 16. Mensen van verschillende etnische afkomst, zo heeft op Bonaire een zekere Rafael Santana, (een immigrant) Bonaire aan de Nederlanders verkocht.

  Alleen de media kan ons uit deze ellende helpen, politici gewoon voor de camera halen en hen vragen over staatsinrichting of maatschappijleer stellen.

 17. Waar is deze lijst trouwens te vinden?

 18. Wat is de toegevoegde waarde van een diverse partij?
  Ik wil meer een type politicus zien:
  Een integere en capabele met hart voor het hogere doel, niet de zakken van f&f

 19. Volgens de partij is er veel aandacht geweest voor een diverse lijst met veel nieuwe namen, mensen van verschillende etnische afkomst, studenten, docenten en ondernemers.

  Corrupte bende weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *