ParadiseFM | Overtreding maatregelen kan leiden tot terugdraaien versoepeling

De Julianabrug is normaal gesproken decor van veel verkeer | Persbureau Curacao

Als iedereen zich niet goed houdt aan de geldende maatregelen kunnen de versoepelingen weer worden teruggedraaid.

Dat zegt communicatiedirecteur van de overheid Maharo Isenia. Tijdens de persconferentie van vandaag deed hij een oproep aan iedereen om zich te houden aan de maatregelen en ook zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Als dit te weinig gebeurt, dan kunnen de recente versoepelingen weer worden teruggedraaid of zullen versoepelingen de komende tijd uitblijven.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Overtreding maatregelen kan leiden tot terugdraaien versoepeling

 1. Wat er nu allemaal gebeurd over de gehele wereld is het opbouwen van een schijn immuniteit. Zolang we uit elkaars buurt blijven en de grenzen dicht gooien wordt er niemand ziek en kan dus ook geen immuniteit opbouwen. Zodra alles weer gaat draaien komen er weer zieken, zo gaat dat nu eenmaal. En ja, het is ernstig de longproblematiek. Maar wat erger is de overheden over de gehele wereld falen, jarenlange bezuinigingen in de gezondheidszorg hebben er nu voor gezorgd dat er ic bedden te weinig zijn, en dus nu de gezondheidszorg niet gewaarborgd kan worden. En dus de grenzen maar dicht! Een eiland als Curacao drijft op toerisme. En ja je loopt een risico om weer toeristen toe te laten. Echter waarom niet de toeristen 2 weken voor komst thuis in quarantaine te laten, een gezondheidsbewijs mee laten nemen het vliegtuig in. De economie draait dan weer, mensen hebben weer een baan, kunnen weer eten kopen. Echter nu loopt het eiland regelrecht een economisch ravijn in.

 2. Waarom die maatregelen.
  Voor het volk
  Of voor bescherming van een groepje dat meer macht heeft dan de politiek.
  Dreigementen van een kleine groep.
  Die blijkbaar de regering heel erg kunne beïnvloedden.
  Dus ze moeten oudjes zijn. In de risico sfeer.
  Die gijzelen nu 99.88% van het volk.
  Betalen zij ook de lasten ?

 3. ASO
  Het zou deze overheid wel sieren als ze wat meer respect tonen voor de burgers en ondernemers die al weken als makke schapen meelopen en gehoor geven aan een volstrekt onbegrijpelijk pakket van maatregelen en versoepeling, i.p.v. als mislukte schoolmeesters het waarschuwende vingertje te heffen. Maar van enig respect of compassie naar haar burgers heeft deze en de vorige regering nog nimmer gehoord, dus dat verbaast niemand. Laat ze maar blij en trots zijn op de burgerlijke gehoorzaamheid die tot het uiterste getest wordt met hun warrige beleid.

 4. Ja, daar houden ze van… Bevolking behandelen als kleine kinderen. “als je je bord niet leeg eet, geen toetje…”

 5. Het gaat toch niet erom dat mensen zich er niet aan houden om dan de versoepeling terug te zetten het gaat er toch om dat er minder zieke mensen zijn daarom is er toch de kleine versoepeling gekomen gaan jullie zo met de mensen om gaat toch nergens meer over en anderhalve .eter afstand heeft ook geen nut zelfs acht meter niet overal hangen er virussen in de lucht en zoals ik er uit begrijp is het ook nog een biologische oorlog om oudere mensen uit de wereld te helpen ze hebben heel wat veroorzaakt met hun regeltjes wat toch helemaal niets uitmaakt ook dit gaat weer voorbij zoals ieder jaar zoals er 250000 tot 500000 mensen wereldwijd sterven wat allemaal onder stoelen en banken word geduwd en de ophef eromheen door mensen is helemaal schandalig alles moet gewoon weer open en normaal draaien

 6. Wist niet dat een communicatiemedewerker beslist over de maatregelen?

  Maharo Isenia.. Ex-PNP Lid en PIN Man..

 7. Welke versoepelingen? Naar het strand mogen gaan van 6 tot 9 AM? 2 keer per week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *