ParadiseFM | Overheid laat al haar panden taxeren

Vorige maand al begonnen met het inspectie- en taxatietraject | Persbureau Curacao

De Curaçaose overheid laat al haar panden inspecteren en taxeren. Daarmee wil men de verzekeringswaarde vaststellen. En naar alle waarschijnlijk ook proberen de tientallen leegstaande gebouwen van het land te verkopen.

De taxatie en inspectie zal worden gedaan en begeleid door de Dienst Domeinbeheer. De inspecties zullen worden uitgevoerd door één of twee inspecteurs. Voor de taxaties wordt een team samen gesteld van drie beëdigde taxateurs die gezamenlijk moeten komen tot een objectieve waardebepaling.

De Amigoe schrijft dat vorige maand al is begonnen met het inspectie- en taxatietraject.

De krant haalt een brief aan van minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ontwikkeling waarin wordt gesteld dat er een beslissing is genomen om alle overheidsgebouwen, ook de leegstaande, te laten inspecteren en taxeren.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Overheid laat al haar panden taxeren

  1. @Joep,Ha,ha,ha maak het niet nog gekker; taxaties nu zijn gebaseerd op een niet langer bestaande situatie? Je denkt toch niet dat enkel taxaties VOOR corona geldige en reeële taxaties zijn? Had je soms liever taxateurs van de overheid gehad, die hun eigen panden gaan taxeren zoals de slager die zijn eigen vlees keurt? Dan was het weer , zie hoe corrupt de overheid is.

  2. En al die taxaties zijn gebaseerd op een niet langer bestaande situatie, derhalve volstrekt zinloos. Probeer in deze tijd nog maar eens een huis te verkopen tegen de prijs van VOOR corona. Succes zou ik zeggen.
    En bovendien zijn die taxateurs niet werkzaam bij de overheid, dus dat gaat weer aardig wat geld kosten. Denk dat we weer richting het miljoen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *