ParadiseFM | Onvrede over enkelband

Binnen de gevangenis is boos gereageerd op de beslissing. Volgens sommige gevangenen en advocaten wordt er met twee maten gemeten.

De Curaçaose ondernemer Timo Brouwer is volgens de Extra gisteren vervroegd vrijgelaten. Hij mocht naar huis met een enkelband.

Brouwer is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens ontucht met een minderjarige over een periode van drie jaar. Van de straf is één jaar voorwaardelijk gegeven. Hij werd veroordeeld op 13 december vorig jaar.

Binnen de gevangenis is boos gereageerd op de beslissing. Volgens sommige gevangenen en advocaten wordt er met twee maten gemeten.

Onlangs werd bekend dat een gevangene met de naam Francillon al drie weken geleden van de rechter te horen kreeg dat hij met een enkelband naar huis mag. Francillon heeft 50.000 Naf borg betaald en zijn paspoort ingeleverd, en wacht sindsdien al drie weken op een enkelband.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Onvrede over enkelband

 1. Abraham Mossel

  Timo Brouwer heeft veel vrienden met goeden posities op deze verrotte klip, Timo had ? of heeft nog ? een bewaking bedrijf die het asfaltmeer moest bewaken, terwijl er al een bewaking werd gedaan door een loser in een container die alleen moest tellen hoeveel vrachtwagens er in en uit reden met asfalt, wat is er nu te bewaken bij een asfaltmeer en wat te denken wat het heeft gekost, miljoenen. en dan nog gek staan te kijken dat de staats kas leeg is. Oja er zaten ook nog twee directeuren en een bedrijfs leider bij de hoofd ingang in twee kantoren niks te doen ja naar buiten te kijken naar de vogeltjes.

 2. Wim:Nee van abcoude.

 3. ‘ontucht met een minderjarige’

  Ach, 14 is het nieuwe 24.

  Chibu: familie van de eigenaar van Miles Jazz Cafe?

 4. Er moet ook erbij worden gezegd dat die francillon de brutale hatiaanse aap was die het belastingkantoor in de fik heeft laten steken.

 5. Als de familie van het meisje echte nederkanders zijn zoals ik ken leren ze die timo alsnog een lesje buiten de gevangenis.

 6. En boze criminelen zijn wel de laatste groep waar we aandacht aan moeten besteden.

 7. Bij verschillende mensen mag je met verschillende maten meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *