ParadiseFM | Onderschepping van drugsboot op open zee

Behalve voor de operaties op open zee blijft de Kustwacht ook waakzaam voor drugstransporten en transporten van ongedocumenteerden

De Kustwacht heeft maandagavond bekend gemaakt dat haar Dash-vliegtuig onlangs betrokken was bij een internationale operatie waarbij een drugsboot succesvol werd onderschept.

Bij de actie op open zee is ongeveer 430 kilo drugs onderschept die in 21 balen waren verpakt. Er werden verder weinig details over de onderschepping gegeven.

Behalve voor de operaties op open zee blijft de Kustwacht ook waakzaam voor drugstransporten en transporten van ongedocumenteerden die de eilanden illegaal proberen binnen te komen.

Het intensieve toezicht van de kustlijnen wordt in samenwerking met Defensie voorgezet waarbij het stationsschip voor kustwachtpatrouilles wordt ingezet, zo maakt de Kustwacht bekend.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Onderschepping van drugsboot op open zee

  1. Ach jongens, da’s allemaal oud nieuws, oud nieuws uit de tijd dat dieren nog konden praten. Al die go-fast bootjes binnen een half uur (heen) La Vela de Coro en binnen een half uur (terug). De bekendste in-en uitlaadtplaats was/is (voorheen) Wonderful beach…..met de ook bekende aan en uit knipperlicht signalen met een speciale dubbele bol flashlight tussen boot en klaarstaande vervoerders op het strand. Toentertijd was het, jawel, zónder medeweten van OM-leden, rechters, advocaten en andere overheidse staats/rechts lieden, want die lagen allemaal op één oor heerlijk te dutten en waren ze óók onschuldig, maar tegenwoordig stoppen ze hun neus vol met coca om juist niet in slaap te vallen. Waarom??? ahum ahum. Falderie….falderaaaa…falde hophophop. Mijn naam is haas.

  2. Abraham Mossel

    430 kilo mooi gewicht! kan er weer rijkelijk verdeeld worden, of het is in eens verdwenen met de Noorder zon, en niemand heet iets gezien of gehoord, terwijl het toch zwaar bewaakt was, net zoals bij de zelf ophanging van Preti in het gevang otrobanda, waar de bewaker een dutje deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *