29 C
Willemstad
• donderdag 16 september 2021 21:55

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Noodpakket wordt morgen overlegd in Rijksministerraad

Het totale fiscale pakket dat afgelopen vrijdag werd gepresenteerd van 765 miljoen is naar Nederland gestuurd.

Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zegt dat de ‘shelter at home’ maatregel veel effecten heeft op de inwoners en de economie van Curaçao.

Het totale fiscale pakket dat afgelopen vrijdag werd gepresenteerd van 765 miljoen is naar Nederland gestuurd. Naar verwachting wordt het voorstel daar morgen overlegd in de Rijksministerraad. Gijsbertha zegt niet stil te blijven zitten tot Nederland een beslissing heeft genomen.

Kleine bedrijven worden nu benaderd om 100 miljoen gulden financiële hulp te ontvangen, die beschikbaar is gesteld door de overheid en verschillende grote bedrijven. Op belastingdienst.cw is meer informatie te vinden voor ondernemers.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. Gijsbertha is het wandelende voorbeeld van flagrante en onbeschaamde nepotisme / vriendjespolitiek.
  o.a.bemoeienis met aanstelling De Geus, Lasten I, II, II zijn dochter …..CBCS RvC leden…….
  Zelfverrijker, a kuesta van de bevolking…
  En dit is Minister van Financien.

  Alles wat hij goed kan is posities uitdelen, en geld vragen/ loskrijgen om deze posities te financieren……
  ….

 2. Dat er een volks opstand komt is zeker ?hooguit 200 man onder leiding van MFK. PS. en politici partijen van schreeuwers Amparo, Pik Pisas, Constancia, Cova de tuin kabouter
  & nog een stelletje rad draaiers komen zeker ruiten in gooien en een paar autobanden in de jens steken daar is het volk goed in !, maar de opstand zal niet langer duren dan een paar uur hierna word er naar het gratis gekregen flesje RUM gegrepen en op gezopen, het volk kennende grote bek maar een klein miezerig hartje.

 3. De bestorming van de Bastille was drie jaar eerder, in 1789, La Stiwz.

  Pas op dat je niet ook uit De Grote Drie valt en Trui daarin alleen achterlaat.

 4. LaStiwz @Knoek-koe: Bastille (gevangenis) zul je bedoelen.

  Oók correct @ Lastiwz, maar Ik doelde op de bestorming van het paleis Tuilerieën,10 aug 1792 Parijs, van Lodewijk XVI, waar hij uiteindelijk uitgesleurd is.

 5. Gijsbertha zit niet stil totdat Nederland een beslissing heeft genomen: wanneer gaat deze regering zelf eens beslissingen nemen zoals afzien van salarissen en bijbaantjes?

 6. Als dit nog even doorgaat met die “opendeur” praatjes van deze nietszeggende graaier en rasnepotist van een Minister, zal het Forti bestormd worden, door een woedende menigte die klaar is met deze zelfverrijkers…..net als in Frankrijk 1792 (Bestorming van het Tuilerieën Paleis, Parijs)

 7. Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zegt dat de ‘shelter at home’ maatregel veel effecten heeft op de inwoners en de economie van Curaçao.
  Dit lijkt een geweldige open deur opmerking. Maar dit is een manier om netjes te zeggen: “de bevolking zit momenteel in een situatie waarin het kopen van eten, energie, water eigenlijk zelfstandig en gemeenschappelijk onmogelijk is. Het ambtenaren apparaat inclusief openbare orde is ook niet betaalbaar. Bij niet over de brug komen van steun is volks opstand gevolgd door hongersnood on afwendbaar”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Rapper Jetten veroordeeld tot 6 jaar voor poging tot doodslag

De lokale rapper Jetten is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar voor poging op doodslag en het overtreden van de vuurwapenwet. Volgens de rechtbank is voldoende bewezen...

Democracy now! | Thursday, September 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Banco di Caribe verkocht aan United

Banco di Caribe wordt verkocht aan United Group Holdings BV. De verkoop omvat alle bancaire activiteiten op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Ook de verzekerings- en...

Nu.cw | Knops geholpen door ambtenaren bij privékwestie

Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) kocht in 2010 privé grond aan. Zijn ambtenaren met juridische analyses en de communicatiestrategie, hadden hem geholpen toen hier vorig jaar...

Nu.cw | 109 baby-schildpadden bereiken zee bij Porto Mari

Op het strand van Porto Mari zijn zaterdag 109 baby-zeeschildpadden uit hun ei gekropen. De Sea Turtle Conservation Curaçao ontdekte de lege eieren. De organisatie heeft de eieren...
- Advertentie -