ParadiseFM | Moses: ‘Ik heb nooit “ja” gezegd’

Als er geen meerderheid is – en daardoor Shaheen Elhage weer niet kan worden benoemd – doet de rechter woensdagmiddag uitspraak | Antilliaans Dagblad

Leider van de partij Movementu Progresivo Marilyn Moses heeft nooit toegezegd naar de komende parlementsvergadering te gaan. Dat heeft Moses gisteravond verklaard.

Rechter Kimberly Lasten zei afgelopen vrijdag tijdens de behandeling van een kort geding dat Moses bereid was naar de komende parlementsvergadering te gaan. Moses ontkent dat.

Haar positie is opmerkelijk, omdat de rechter vrijdag liet weten te wachten met het doen van een uitspraak vanwege de toezegging van Moses. Dinsdag 11 augustus staat er weer een parlementsvergadering gepland.

Als er geen meerderheid is – en daardoor Shaheen Elhage weer niet kan worden benoemd – doet de rechter woensdagmiddag uitspraak.

Bron: ParadiseFM

19 Reacties op “ParadiseFM | Moses: ‘Ik heb nooit “ja” gezegd’

 1. Je vraagt je af waar dit heen mag leiden. Triest, triester, Moses, Pisas, MFK….. Wat is er toch fout gegaan met deze mensen in hun jonge jaren en met hun opvoeding (zo daar sprake van is geweest)? Dat zijn dan ‘volksvertegenwoordigers’, wat dankzij deze labiele ego-querulanten bijna een scheldwoord geworden is. Naief dat zij niet inzien dat door dit primitieve bobo en jojo gedrag zij niet bijdragen aan het weer op gang krijgen van onze exonomie en het opbouwen van ons Land en daarentegen en-passant het imago van de Staten en Curaçao verkwanselen. Schandalig.

 2. Wat zou het interessant zijn als John de Mol hier een reality show van in elkaar timmert, in de vorm van Big Brother. In elke hoek een camera. Dagelijks uitzenden, het verveelt nooit. Succes gegarandeerd. Verraad, emotie, haat, geweld, narcisme, nepotisme, corruptie, minachting, amateurisme, discriminatie, hebzucht, luiheid, intimidatie, alles komt voorbij in dit theater, bij wet de Staten van Curacao genoemd.

  Het is alleen erg jammer dat dit theater onze eigen inktzwarte werkelijkheid betreft.

 3. Bolle cooper heeft haar wat in het oor gefluisterd !!!

 4. Ze vertoont nog enig fatsoen was mijn vorige reactie die ik beëindigde door de te zeggen: “Als ze het waarmaakt”.
  Dit voorbehoud moet je hier altijd maken, bepaald betrouwbaar zijn we hier niet. En dat is mild uitgedrukt. Afspraken zijn hier niet of nauwelijks te maken, er volgt vaak een andere interpretatie die we gemakshalve dan maar vergeten de andere partij te vertellen. Zo wordt ja vaak nee of andersom, een lening blijkt een gift te zijn geworden, uitgeleende spullen zijn plots ook een cadeau geworden en een tijd afspreken hier is een uitdaging. Onopgevoed, rondlopend in de eigen sociale bubble waarin men altijd gelijk heeft. En de zo gevoelige uitschuiftenen zijn standaard en als niets meer helpt dan gaan we met vleeswaren van moeders gooien.

 5. Ze zijn allemaal in min of meerdere corrupt.
  Ik zal jullie de details besparen.
  Maar als de beerput opengeschoven wordt, de business doopzeel van een aantal parlementariers inclusief de aspirant parrlementariers , komt er een hoop naar boven drijven

 6. @ericlapas
  Interessante opmerking, waar is dit ergens terug te vinden?

 7. En deze soap operas vanuit een regering die zelf openlijk toegeeft dat indien er geen steun komt vanuit richting Nederland zij niet meer beschikken over de nodige financiele middelen om te voorzien voor de toekomst van het eiland.

  Hate to state the obvious : futuro di Korsow not looking good.

 8. Dus ze liegt ook nog wat een mens dit.

 9. Abraham Mossel

  Al geef je Moses een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding, en ze verliest wel haar pruik haren, maar niet haar vossen streken. Wat hebben de oplichters partijen MFK en consorten haar nu weer belooft, ik denk dat als ze bij de volgende verkiezing 1 zetel haalt premier mag worden voor 1 week. Wat een flap drol is het als ze nu terug trekt, als het de waarheid is wat gezegd is door de staten voorzitster.

 10. ,,Ik kan mijn uitspraak aanhouden tot na de openbare vergadering als u bereid bent daaraan vrijwillig deel te nemen”, zegt Lasten en richt zich tot Marilyn Moses. De bedoeling was dat het vonnis maandag zou volgen. Niet geheel onverwacht stemt Moses in met het voorstel. Al in het eerste uur van de zitting blijkt zij begripvol.”

  Hopelijk is e.e.a. schriftelijk vastgelegd en als bovenstaande correct is zal Moses gewoon moeten verschijnen.
  Als zij nu zegt dat ze niet komt heeft dit waarschijnlijk een andere achtergrond. Bedreiging door andere leden van de oppositie?
  Als dat het geval is moet ze aangifte doen.

 11. De bedoeling was dat Shaheen Elhage, afstand van zijn zetel zou doen zodat Moses kan doorschuiven naar de post van minister van Gezondheid. Blijkbaar wilt Shaheen Elhage geen afstand van de 14000 NAF per maand naast zijn apothekers inkomsten doen.

  Wat volgt, zullen parlementariers zich straks masaal ziek melden?

 12. De Rechtsstaat

  Nee wijsneuzen, zowel de gouverneur als de rechter gingen hun boekje te buiten.

  En dat is intriest met de staat van onze democratie.

 13. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 14. Stop salaris van de statenleden totdat ze bealuiten weer aan de vergaderingen mee te doen. Betaal ze per vergadering to een maximum.
  Dan zullen we zien of ze doorgaan met deze onzin.

 15. Wie moet op de biecht , dus iemand liegt .
  Wat een eiland .
  Is de bodem al in zicht bij de …….

 16. De rechter liegt, de gouverneur liegt.. iedereen liegt

  Behalve Moses.

 17. Les 1: Vertrouw nooit een statenlid
  Les 2: Vertrouw nooit gordijn verkoopsters

 18. Fred Schiedam

  Dus de rechter liegt, “geacht” parlementslid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *