ParadiseFM | Turkse gevangene vraagt gratie

Onlangs zijn twee gevangenen overleden die problemen hadden met hun gezondheid | Persbureau Curacao

De EXTRA schrijft vandaag over een Turkse gevangene in de SDKK-gevangenis. De man zou gratie hebben gevraagd.

Hij heeft hartproblemen en is bang dat hij de volgende gevangene wordt die overlijdt in de SDKK. Volgens de krant is zijn advocaat al maanden bezig om de man overgeplaatst te krijgen naar Turkije. Omdat dat niet lukt, heeft hij nu een gratieverzoek gedaan.

Onlangs zijn twee gevangenen overleden die problemen hadden met hun gezondheid. Verschillende gevangenen hebben recent geklaagd over de medische behandeling die ze in de gevangenis krijgen. Volgens sommigen moeten ze vaak lang wachten op een dokter.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Turkse gevangene vraagt gratie

  1. Die Turkish mafia was destijds goed voor 300 kg met private jet op Hato en nu willen de ratten gratie omdat het hier inmiddels bijna net zo’n hel is geworden als de turkse lik?
    Laat me niet lachen, deze smeerlappen hadden in thuisland gegarandeerd levenslang rectale examinaties gekregen maar hier op de prachtige klip loopt hun gezondheid gevaar??

  2. Abraham Mossel

    recent hebben verschillende gevangenen geklaagd dat ze lang moeten wachten tot dat ze naar de dokter kunnen. Nu het te lang duurt vragen zij maar voor het gemak gratie aan via professor Gerrit de Raaf, aangezien die de verzoeken voor hun tegen een redelijke vergoeding in vult zodat de kans van slagen 100% is zegt hij !. Hij had nog tegen de Turk gezegt laat mij het doen, maar de Turk vertrouwde de Raaf en zijn blauw groene ogen niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *