29 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 23:31

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | MFK: ‘Geen coalitie met PAR’

Volgens de MFK is de PAR nerveus over de uitkomst van de komende verkiezingen. | Persbureau Curacao

Voor oppositiepartij MFK is het geen optie om na de verkiezingen een coalitie te vormen met de PAR. Dat heeft de partij gisteravond laten weten.

De MFK reageert op uitlatingen die vanuit de PAR zouden zijn gedaan over een mogelijke samenwerking na de verkiezingen. Maar volgens de MFK heeft de PAR in haar geschiedenis nooit geregeerd om Curaçao beter te maken voor iedereen.

Daarom zegt de MFK een coalitie met de gele partij uit te sluiten. Dat is ook een besluit dat is genomen tijdens een ledevergadering eerder deze week.

- Advertentie -

Volgens de MFK is de PAR nerveus over de uitkomst van de komende verkiezingen. In een persbericht stelt MFK verder dat verschillende parlementariërs die zijn vertrokken bij PAR hebben gesolliciteerd bij de witte partij. Maar volgens de MFK staan ze daar niet voor open.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. @Drechie: gespierde taal? Zoals @Wim zei: “Gespierde” taal van Bicentini is dat hij zegt dat hij nooit trainer van Barcelona WIL zijn.

  Wat scoort de MFK nou? Dat ze zichzelf, voordat de verkiezingen zijn geweest, voor een groot gedeelte al buitenspel zetten voor de volgende formatie?

  Dat kun je doen als je de grootste bent. Niet als een Nederlands SGP partijtje zeggen dat je niet met de VVD wil regeren.

  Ik ben noch Par-ista , noch MFK-er, maar van gespierde taal is hier absoluut geen sprake.
  1. Pisas weet niet wat gespierde taal is.
  2. De MFK is niet in de positie om gespierde taal te bezigen.

  Je kunt wel roepen dat VVV, NEC of Utrecht een topclub is, maar dat maakt het nog niet waar.

 2. ‘volgens de MFK heeft de PAR in haar geschiedenis nooit geregeerd om Curaçao beter te maken voor iedereen.’

  Nee, de mondkapjesfraude van Constantia (MFK), de subsidiefraude van Ramboloodin (MFK) en het leegroven van de overheids NV’s door Schotte (MFK) hebben het beter gemaakt voor iedereen.

 3. Ja… Zo zien jullie maar weer. Gerrit de Raaf zoals Bram hem zo geestig noemt is nog geen maand op vrije voeten, en de partij scoort al.
  Het is een krasse uitspraak van MFK!!!!!
  Ik hou wel van gespierde taal. Niet dat geslijm van jullie premier.

 4. Nergens een gezonde beleidsplan te vinden voor de komende jaren vanuit een enkele partij.

  The political landscape on Curacao is defined by colors and not by governance : Blauw, Rood, Geel, Roze,Wit, Grijs or whatever color you wish to use for your garosa to rake in the money.

  Allemaal een pot nat. Zero vision, zero results. Governance ? They never heard of such matters.

 5. De PAR gaat zelfs met de duivel om tafel zitten. Een non partij werkelijk. Hebben er vele decennia nix van gebakken, behalve lucht.

 6. De MFK die zegt nooit met de PAR te willen gaan reageren is hetzelfde als Remko Bicentini die zegt nooit trainer van Fc Barcelona te willen worden.

  Of Drechi die zegt nooit met een mooie vrouw te willen trouwen.

 7. De mfk heeft in ieder geval de kas van het eiland leeggeroofd pisas , heb je iig iets gedaan in je kortstondige regering, mag je trots op zijn mafketel. Als dat het is wat mfk voor Curacao heeft gedaan!!!! blijft niks over voor jullie dan het cachot.

 8. De MFK (Mafia Foundation Korsow) zou verboden moeten worden. het zijn alleen criminelen die deze club runnen.
  Het zou dan ook een aanfluiting zijn als de PAR samen met deze club gaat.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -