ParadiseFM | ‘Melvin Cijntje op non-actief vanwege hellingsbaan’

Melvin Cijntje | Persbureau Curacao

Volgens parlementariër Meindert ‘Menki’ Rojer is Melvin ‘Mac’ Cijntje eind vorige week op non-actief gezet als ambtenaar van Openbare Werken.

Rojer zegt dat minister Zita Jesus-Leito daarmee Cijntje de schuld in de schoenen wil schuiven van de omstreden bouw van de hellingsbaan voor minder validen op Grote Knip.

Cijntje kwam onlangs in het nieuws met zijn plan voor de bouw van een extra weg om de Caracasbaaiweg te ontlasten. Hij deed dat namens de partij Movementu Progresivo.

Volgens Rojer is de strafmaatregel tegen Cijntje dan ook een politieke zet.

Cijntje is volgens Rojer door minister Zita Jesus-Leito op non-actief gezet. Openbare Werken valt onder haar ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning.

De bouw van de omstreden hellingsbaan bij Grote Knip is inmiddels stil gelegd. Bezorgde burgers zijn een petitie tegen het bouwwerk gestart.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | ‘Melvin Cijntje op non-actief vanwege hellingsbaan’

 1. Deze cijntje de hitler oftewel de mengele aanhanger, 6 mljn joden op gruwelijke wijze vermoord en deze cijntje is hun aanhanger, en schoft rojer wil kastanjes uit ‘t vuur halen voor deze vazal, is ie zelf trouwens ook. Wat voor tuig zit hier in de staten die geld opstrijken van de bevolking.

 2. Gaat toch weer lekker op het eiland
  Vreemd , het is weer heel vreemd

 3. Trots op Curaçao

  Voorbeeld doet volgen…..

 4. Wat wil je. Een Statenlid op een fraude gevoelige afdeling als Ro en openbare werken plaatsen. Dat is nog eens de kat op het spek binden.

 5. We weten precies waarvoor de lugubere rojer kdnt altijd in de bres springt.

 6. LLEMSTAD – Justitie heeft huiszoeking verricht in het huis van Melvin ‘Mac’ Cijntje, Statenlid voor Pueblo Soberano.

  De politicus zelf is geen verdachte, maar mogelijk één van zijn huisgenoten wel. In totaal zijn er op 6 plekken op het eiland huiszoekingen verricht in deze zaak. Daarbij gaat het om een vermoeden van druggerelateerde misdaad.

  Bij een aantal huizen was een Arrestatieteam betrokken. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht, de politie komt later deze ochtend met een officiële verklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *