30 C
Willemstad
• zaterdag 8 mei 2021 18:16

NOS | Premier Rutte: Europese covid-reispas misschien pas in augustus

Sander van Hoorn De covid-pas, de QR-code waarmee Europeanen deze zomer makkelijker op reis moeten kunnen in de EU, is er misschien pas in augustus. Dat heeft premier...

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...
- Advertisement -spot_img
HomeEconomieToerismesectorParadiseFM | ‘Melvin Cijntje op non-actief vanwege hellingsbaan’

ParadiseFM | ‘Melvin Cijntje op non-actief vanwege hellingsbaan’

Melvin Cijntje | Persbureau Curacao

Volgens parlementariër Meindert ‘Menki’ Rojer is Melvin ‘Mac’ Cijntje eind vorige week op non-actief gezet als ambtenaar van Openbare Werken.

Rojer zegt dat minister Zita Jesus-Leito daarmee Cijntje de schuld in de schoenen wil schuiven van de omstreden bouw van de hellingsbaan voor minder validen op Grote Knip.

Cijntje kwam onlangs in het nieuws met zijn plan voor de bouw van een extra weg om de Caracasbaaiweg te ontlasten. Hij deed dat namens de partij Movementu Progresivo.

Volgens Rojer is de strafmaatregel tegen Cijntje dan ook een politieke zet.

Cijntje is volgens Rojer door minister Zita Jesus-Leito op non-actief gezet. Openbare Werken valt onder haar ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning.

De bouw van de omstreden hellingsbaan bij Grote Knip is inmiddels stil gelegd. Bezorgde burgers zijn een petitie tegen het bouwwerk gestart.

Bron: ParadiseFM

7 reacties

  1. Deze cijntje de hitler oftewel de mengele aanhanger, 6 mljn joden op gruwelijke wijze vermoord en deze cijntje is hun aanhanger, en schoft rojer wil kastanjes uit ‘t vuur halen voor deze vazal, is ie zelf trouwens ook. Wat voor tuig zit hier in de staten die geld opstrijken van de bevolking.

  2. Wat wil je. Een Statenlid op een fraude gevoelige afdeling als Ro en openbare werken plaatsen. Dat is nog eens de kat op het spek binden.

  3. LLEMSTAD – Justitie heeft huiszoeking verricht in het huis van Melvin ‘Mac’ Cijntje, Statenlid voor Pueblo Soberano.

    De politicus zelf is geen verdachte, maar mogelijk één van zijn huisgenoten wel. In totaal zijn er op 6 plekken op het eiland huiszoekingen verricht in deze zaak. Daarbij gaat het om een vermoeden van druggerelateerde misdaad.

    Bij een aantal huizen was een Arrestatieteam betrokken. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht, de politie komt later deze ochtend met een officiële verklaring.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties