ParadiseFM | Inbrekers stelen vuurwerk uit Kruithuis

Kruithuis Brievengat is gekozen nadat het Kruithuis aan de Seru Loraweg ontplofte

De Curaçaose politie heeft zondagochtend twee mannen gearresteerd die worden verdacht van het stelen van dozen vuurwerk uit het Kruithuis in Brievengat.

De mannen hebben gisterochtend twee containers open gebroken en zijn er met verschillende dozen vandoor gegaan in een wagen. In Jongbloed hebben ze de dozen vuurwerk in een kleine vrachtwagen over gezet. Die wagen werd later door de politie gezien op de Gosieweg.

De chauffeur negeerde een stopteken van de politie, waarna een achtervolging plaatsvond die eindigde in Rancho, waar de auto verongelukte. De twee mannen probeerden daarna weg te rennen, maar werden uiteindelijk aangehouden door de politie.

Het gaat om twee Curaçaose mannen, van 31 en 43 jaar oud. Ze zitten voorlopig vast. De gestolen dozen vuurwerk zijn door de politie in beslag genomen. Vuurwerk wordt traditiegetrouw opgeslagen in het kruithuis op Curaçao.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Inbrekers stelen vuurwerk uit Kruithuis

  1. Even dachten we dat de Kanaleneiland bende bezig was met de voorbereidingen van een reeks ATM aanslagen.

  2. Ook dit vind ik vreemd , heel vreemd .
    Ook zo,n lekkere locatie .

  3. Abraham Mossel

    Elk jaar het zelfde liedje met dat vuurwerk stelen, worden deze vuurwerk handelaren nu nooit slimmer, of laten ze het zelf stelen om de invoer rechten te ontduiken op het vuurwerk!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *