ParadiseFM | Martina wil een HOE

Martina zegt hij dat hij liever een Hervormings- en Ontwikkelings-Entiteit wil, met de afkorting HOE | Antilliaans Dagblad

Minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina wil verder met Nederland praten over liquiditeitssteun en het oprichten van een steunfonds.

Nederland kwam enkele maanden geleden met het voorstel van een Caribische Hervormings-Entiteit, CHE. Martina noemde dat toen een vorm van neo-kolonialisme. Nu zegt hij dat hij liever een Hervormings- en Ontwikkelings-Entiteit wil, met de afkorting HOE. Dat schrijft hij op zijn Facebookpagina.

Martina benadrukt verder dat een positieve en constructieve mentaliteit ervoor kan zorgen dat in overleg met Nederland veel obstakels uit de weg kunnen worden geholpen. Daardoor zou Curaçao de gevolgen van de Covid-19 crisis het hoofd kunnen bieden.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Martina wil een HOE

 1. Niet een aardig koosnampje voor zijn byside

 2. @Gerrit
  Zegt: Martina ( Man) heeft gezegd tegen de CHE te blijven. Hoe red je je daar nu uit.
  Precies geen woord te veel gezegd. Want what’s in a name anyway. Snap niet dat aanhangers van de MAN en de rest van de bevolking deze doorzichtige move niet doorzien.
  Hopelijk komt de MAN nog op tijd tot inzicht en beseft dat er geen andere optie mogelijk is.

  Zijn partijgenoot Gijsbertha is echter nog altijd naarstig op zoek naar andere leen mogelijkheden. Uiteraard tegen een hogere rente i.v.p. de 0% die NL biedt.

  Maar het kan nog erger de corrupte nietsnut, fervente Boliveriaanse revolutie, Chavez/ Maduro aanhanger, kampioen aangifte doen, Monk van de evenzo waardeloze partij KdNT, verklaarde vanavond op tv dat CHE een regelrechte staatsgreep is en tevens dat NL achter de onlangs opgerichte partij Vishon met Miles Mercera als partijleider zit. Hoe verzin je het bijelkaar. Overigens lijken meer partijen nerveus te worden over de oprichting van deze partij. Ook MFK en PS hadden hun zegje erover.

 3. Martina, bai gaña totèki, ku bo HOE!
  Gañadó di pueblo
  Robadó di plaka públiko
  We kennen je MAN streken..

 4. Martina, de omhooggevallen HOE(R) van de politiek

 5. Martina is een echte bal ondanks zijn titels.
  Party waar een vm ‘operatie assistente / annex minister’ haar dochter als ‘vrijwilliger’ aan een leuke job heeft geholpen, LOL, de minister v Financiën zijn dochter een goede baan, yez fijne mensen bij de MAN.
  En het OM aangeeft dat er een redelijk vermoeden van schuld art 21 landsverordening Integriteit, seponeren onder vw etc etc
  Ach laat ook maar. Teveel om op te noemen.

 6. Martina ( Man) heeft gezegd tegen de CHE te blijven. Hoe red je je daar nu uit.
  Heel eenvoudig. Gewoon iets nieuws ( HOE) bedenken,, heel boos doen ( Nederland voor alles en nog wat uitmaken) dat Nederland hier niet intrapt en vervolgens morrend akkoord gaan omdat het in het belang van Curaçao en de bevolking is.
  Vervolgens roepen dat de Man de partij is die ons van de afgrond heeft gered.
  En een deel van de bevolking trapt er wel in. Goed gedaan jochie.

 7. Ha ha, Martina wants a HOE(R).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *