26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 07:22

PBC | Kans op Curaçao op een verkeersongeluk is een op zes

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn 90,443 voertuigen verzekerd bij een van de tien verzekeraars op het eiland. Dat zijn 1592 voertuigen minder dan in 2019. 14,919 van hen...

PBC | Ex-covidpatiënten die nog steeds positief testen mogen Curaçao binnen

Persbureau Curacao Mensen die voorheen covid hebben gehad en om die reden nog steeds positief reageren op een PCR test, kunnen toch naar Curaçao afreizen. Voorwaarde is dat deze...

PBC | Drie patiënten overleden in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn gisteren drie mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Alle drie de patiënten overleden in het ziekenhuis. Het totaal aantal coronapatiënten dat...

Column Den Cayente | It’s not easy being green

Column Arien Rasmijn Daar sta je dan. Je hebt eindelijk de stap genomen om de politiek in te gaan en iets wezenlijks te doen voor jouw land. Misschien...

Column Youp | Sober uitvaren

Slim van Queen Elizabeth dat ze de familie heeft opgedragen dat de koninklijke verkleedkisten vandaag dicht blijven en iedereen in zijn gewone doordeweekse kloffie naar het afscheid...

DH | Letter clarifying UN petition approved with stiff opposition from several MPs

PHILIPSBURG--A draft letter from Chairperson of Parliament Rolando Brison, clarifying the legislature’s petition to the United Nations (UN) was approved by a majority in Parliament on Thursday...
- Advertisement -spot_img
HomeVerkiezingen Curacao 2021ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Elke partij moet evenveel geld en mediaruimte krijgen om de hun boodschap te verkondigen. Dat vindt Indira Boelbaai, de nummer drie op de lijst van Kousa Promé.

Boelbaai vindt verkiezingsdeelname een democratisch verkregen recht, waarbij omkoping het proces corrumpeert. Zeker als politici zich ook nog eens verrijken met het geld. Dat zegt Boelbaai in het Antilliaans Dagblad.

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Bron: ParadiseFM

1 reactie

 1. Kousa Promé is de nieuwe partij van Lucho Rosales, hij en Cordoba zijn net lijkenpikkers als ze klaar met de ene kadaver zijn, vliegen ze naar de volgende.

  Er ging laatst nog een ingesproken bericht van Antonieta Dap op social media rond. Antonieta Dap heeft op TeleCuracao een programma, “Dune un chens”.

  Nou ze gaf die Ishahier Monte behoorlijk van langs. Ishahier Monte schijnt 50.000 NAF gulden van haar man Kees voor de campagne van Vishon te hebben gekregen. Niets van via de penningmeester niee zomaar handje contantje.

  Was het maar daar bij gebleven manlief Kees schijnt Ishahier Monte ook nog 30.000 NAF te hebben geleend om een auto te kopen. Nou is het wel zo dat elk fatsoenlijk mens die geen auto kan veroorloven gewoon de bus neemt maar blijkbaar voelt Ishahier Monte zich ver verheven boven het openbaar vervoer volk.

  Moet zeggen dat ik die Antonieta Dap erg ordinair vind of het kan ook zijn omdat ik haar hoorde zeggen dat ze de bewaker opdracht heeft gegeven om Ishahier Monte niet door te laten.

  Ik had gelijk zoiets van, zo een ordinair wijf woont in een villa met bewakers?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties