30 C
Willemstad
• donderdag 22 april 2021 14:13

ParadiseFM | Verkeerslichten Schottegatweg uitgevallen

Let op als je vandaag de weg op moet, verschillende verkeerslichten functioneren niet. Zowel aan de noord- als aan de zuidkant zijn de lichten bij kruispunten uitgevallen. De...

ParadiseFM | In afgelopen maand veel coronapatiënten overleden

In de afgelopen weken is aantal overleden coronapatiënten op Curaçao flink gestegen. Op 21 april waren er 95 mensen overleden, twee weken daarvoor ging het om 58...

Democracy now! | Thursday April 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Inflatie Bonaire lager door toeslagen overheid

Consumentengoederen en diensten op Bonaire waren in het eerste kwartaal van dit jaar goedkoper dan een jaar eerder. Dat meldt het Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook...

Nu.cw | Vaccinatiemarathon op Aruba

Op Aruba wordt komende zaterdag en zondag een vaccinatiemarathon gehouden. Het doel is 10.000 burgers hun eerste prik te geven. ,,Vaccineren is een daad van solidariteit en gezamenlijke...
- Advertisement -spot_img
HomeVerkiezingen Curacao 2021ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Elke partij moet evenveel geld en mediaruimte krijgen om de hun boodschap te verkondigen. Dat vindt Indira Boelbaai, de nummer drie op de lijst van Kousa Promé.

Boelbaai vindt verkiezingsdeelname een democratisch verkregen recht, waarbij omkoping het proces corrumpeert. Zeker als politici zich ook nog eens verrijken met het geld. Dat zegt Boelbaai in het Antilliaans Dagblad.

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Bron: ParadiseFM

1 reactie

 1. Kousa Promé is de nieuwe partij van Lucho Rosales, hij en Cordoba zijn net lijkenpikkers als ze klaar met de ene kadaver zijn, vliegen ze naar de volgende.

  Er ging laatst nog een ingesproken bericht van Antonieta Dap op social media rond. Antonieta Dap heeft op TeleCuracao een programma, “Dune un chens”.

  Nou ze gaf die Ishahier Monte behoorlijk van langs. Ishahier Monte schijnt 50.000 NAF gulden van haar man Kees voor de campagne van Vishon te hebben gekregen. Niets van via de penningmeester niee zomaar handje contantje.

  Was het maar daar bij gebleven manlief Kees schijnt Ishahier Monte ook nog 30.000 NAF te hebben geleend om een auto te kopen. Nou is het wel zo dat elk fatsoenlijk mens die geen auto kan veroorloven gewoon de bus neemt maar blijkbaar voelt Ishahier Monte zich ver verheven boven het openbaar vervoer volk.

  Moet zeggen dat ik die Antonieta Dap erg ordinair vind of het kan ook zijn omdat ik haar hoorde zeggen dat ze de bewaker opdracht heeft gegeven om Ishahier Monte niet door te laten.

  Ik had gelijk zoiets van, zo een ordinair wijf woont in een villa met bewakers?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties