30 C
Willemstad
• zaterdag 8 mei 2021 18:25

NOS | Premier Rutte: Europese covid-reispas misschien pas in augustus

Sander van Hoorn De covid-pas, de QR-code waarmee Europeanen deze zomer makkelijker op reis moeten kunnen in de EU, is er misschien pas in augustus. Dat heeft premier...

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenArubaParadiseFM | Knops morgen op Curaçao

ParadiseFM | Knops morgen op Curaçao

Donderdag sluit Knops zijn bezoek af met een persconferentie.
Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops zal morgen op Curaçao aankomen voor een werkbezoek.

De MAN-fractie hoopt dat Knops ook een Statenvergadering kan bijwonen om zo het dialoog aan te gaan over de voorwaarden voor de noodsteun, vooral met betrekking op de aanstelling van een hervormingsentiteit die daarin geëist wordt.

Donderdag sluit Knops zijn bezoek af met een persconferentie. Morgen zal hij ook een interview geven op Paradise FM in Vandaag en Morgen bij Nadine Roos.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

 1. Het parlement van Curacao controleert de regering van Curacao en het Nederlandse parlement de regering van Nederland.
  De Nederlandse staatssecretaris wordt dus gecontroleerd door het Nederlandse parlement, en heeft dus niets te zoeken in het parlement in Curacao.
  Als het parlement van Curacao iets vindt, dan moeten zij dat ventileren via de eigen rregering.

 2. Hahahaha dus de MAN wil dat Knops zijn tijd komt verdoen, door naar het gehakkel van Dj Doran te luisteren? Of het domme gewauwel van Miss Gisselle? Of mislukte polkadanser Walraud? Aan de andere kant zou het wel vermakelijk zijn. Kan Knops direct Billenaath voorwerpen dat dat nep parlement niet 20 maar 90 procent dient in te leveren, gezien de minkukels die er zitten. Hoeft Nederland ook geen centjes te geven. Knops, houd de hand op de knip want de eerste en tweede tranhe zijn reeds verspild.

 3. Knops zou wel gek zijn met zo’n stel proleten zelfs in 1 ruimte te gaan zitten. Je schaamt je rot toch.
  Misschien kan McW meteen uitleggen dan dochter Chanel slechts ‘vrijwilliger’ is, en dus geheel belangeloos aangeschoven is. Dat zal Knops als muziek in de oren klinken!!

 4. Knops moet bij de eerste neanderthaler die “falta di rèspèt” noemt, opstaan en de zaal verlaten.
  En weet iemand misschien waarom de rel/roddelzender Direct 107 hem constant “S.G. Knops” noemt? De ploeg van de Silicone D(r)ama heeft nog niet door dat. de man geen secretaris-generaal is.

 5. Het schijnt dat morgen veel tandartsen op HATO zijn want aan de gebitten van de beroeps demonstranten te zien, zijn daar veel potentiele cliënten te vinden.

 6. @ Absoluut Niet, ik sta helemaal perplex, lijkt wel of je mijn gedachten tot in details heeft kunnen nalezen.
  Vanmorgen had Gieselle Mc. Williams commentair dat Knops de hoogste entiteit van Curacao (parlementairiers) niet respecteert door hun aanbod voor een gesprek niet heeft geacepteerd.
  Gelukkig dat er geen gesprek met dat achterlijke, ongeschoolde,Dj”s polis di awa dushi, viswijf, casino’s verslaafden en noem maar op, zal plaatsvinden.
  Ik als YDK zou me dood schamen als dit inderdaad was gebeurd.
  Wat een afgang voor Curacao.

 7. @Wim, we zullen ons wel diep schamen als de mfk kdnt ps bij die Statenvergadering met Knops aanwezig zijn. Kan ook zijn, dat hij diep medelijden met ons krijgt.

 8. ‘De MAN-fractie hoopt dat Knops ook een Statenvergadering kan bijwonen’.

  ABSOLUUT NIET!

  Wat moet Knops wel niet denken als hij daar ziet de lolo van Soto, Pik Pisas, het viswijf van Boca Sami Jacinta Constantia (een wandelend strafblad, en binnenkort weer voor een paar jaar in de cel), dj Doran, Menki ‘Moe’ Rojer en 175 kilo Amparo dos Santos?

 9. De MAN-fractie denkt echt dat ze gesprekspartner zijn van deze staatssecretaris.

  Ze moeten hun eigen regering ontbieden.

  Stel bijeengeraapte prutsers.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties