ParadiseFM | Jezus-Leito: haal je geld niet op

Vandaag vergadert het parlement van Curaçao opnieuw over het plan van de overheid om aandelen van de PSB Bank over te dragen naar de nieuwe APC Bank | Extra

Minister Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning hoopt dat vandaag niet meer klanten van de PSB Bank hun rekening leeg komen halen.

Gisteren ontstonden er problemen toen veel klanten tegelijk naar de PSB Bank gingen. Volgens Jesus-Leito is er geen enkele reden tot angst.

Vandaag vergadert het parlement van Curaçao opnieuw over het plan van de overheid om aandelen van de PSB Bank over te dragen naar de nieuwe APC Bank. Afgelopen vrijdag stond dat onderwerp ook op de agenda. Toen lukte het niet om een motie aan te nemen vanwege een gebrek aan Statenleden.

Bron: ParadiseFM

13 Reacties op “ParadiseFM | Jezus-Leito: haal je geld niet op

 1. PSB gewoon toevoegen aan het rijtje. En als Zita het zegt dan weet je het wel.

 2. Het zooitje is weer aan ‘t stoken a dos santos kdnt mfk, zij kennen ttrouwens de bankensector heel goed. !!!!!. dat zijn hun zakken, crimineel tot op het bot.

 3. @Knoek-koe :

  A Grace Mugabe wannabe en dan ook nog een “minister president” Manuel Noriega wannabe en zo nog talloze wannabe’s in een apparaat dat resultaten behoort te behalen.

  It’s truly bad comedy at the cost of the future of a beautiful island in the Caribbean terwijl er concrete steun wordt geboden om de challenges up ahead to overbruggen.

  Het gaat om miljarden aan financiele steun en een gezond sanneringsplan that’s long overdue om over de lange termijn het eiland viable te behouden.

  But the best these wannabe’s can deliver is :

  -The tourism sector would really benefit from placing tourists in quarintine for weeks on end.

  -Sell the Refinery to a corporation for the symbolic amount of $1.

  -Break the coalition in the hopes that they don’t need to adhere to their responsibilities.

 4. Knoek-koe

  ….”Zita Miss Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning … gaat over zaken die de Bankaire sector treffen. It’s bad comedy come alive …”…..

  Alles waar deze vrouw gezag over uit oefent, is in rating naar beneden gekukeld.

  Laat haar haar tenglas ver bij de bankrekeningtegoeden weghouden.

  Grace Mugabe II

 5. “Minister Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning hoopt dat vandaag niet meer klanten van de PSB Bank hun rekening leeg komen halen.”

  Zita Miss Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning … gaat over zaken die de Bankaire sector treffen. It’s bad comedy come alive …

 6. Freedomwriter

  Het lijkt dat er weer in een bank gerommeld is net als bij de giro. Bekende strategie. Verkopen voor een appel en een ei, zodat de opkoper de lijken kan absoberen versus de zeer lage verkoopprijs. Koper is blij, daar de balansvergroting veruit de lijken compenseert.

 7. Ook dat nog

  @Lieselot,
  Pensioenen verdampen waar je bij staat. Allemaal “doorgeschoven” papier.
  Ook een manier om vervolgens via overheid al je verdampte geld terug te “krijgen”.

 8. @ Lieselot.
  Nou jongens, de APC heeft net 50 miljoen geinvesteerd in de P.S.B.
  En waarom denk je dat dit gedaan is?
  Het is niets meer dan het ene gat met het andere gat dichten met het doel slechte besluiten of wanprestaties te maskeren en een systeem zo groot neer te zetten dat het to big to fail wordt net voor er een nieuwe directeur voor de centrale bank komt en deze en andere financiële instellingen onder toezicht komen.

 9. Mensen met rekening bij de Giro wachten ook nog op hun geld..

 10. Lieselot

  Nou jongens, de APC heeft net 50 miljoen geinvesteerd in de P.S.B. en jullie willen de bank de nek omdraaien. Denken jullie aan de spaarders van de A.P.C. die later hun pensioenen moeten krijgen? Alleen om politieke winst eruit te halen. Ik denk dat alleen jullie volgelingen dat niet inzien, en die blijken niet zo intelligent te zijn. Zo zie je maar: Birds of a feather ……………!

 11. Knoek-koe

  Zita zegt eigenlijk: Haal je geld zsm op!!!

  Vertrouw deze politica voor geen meter!!
  Zodra die lippen bewegen weet je dat ze gaat liegen.

 12. Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen. Betekenis hiervan is: Een sluw persoon is altijd uit op gewin voor zichzelf: wie mooie praatjes verkoopt, (in dit geval om je geld van de bank niet af te halen), wil je om de tuin leiden en/of materieel benadelen. Jij moet zelf weten wat jij met je geld doet. Maar laat nobody jouw raad geven. Vergeet niet wat er met de DSB bank gebeurde nadat het failliet werd verklaard. De bank ging gruwelijk ten onder met al het geld van de spaarders. Nogmaals, jij, ja, jijzelf moet beslissen, en niemand anders. Wél of niet van de bank afhalen, dat moet jíj, jíj, en niemand anders beslissen voor jou. Zelfs Roberto niet. Nobody.. wake up.

 13. Ook dat nog

  De goede verstaander weet nu 1 ding zeker. Zsm naar…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *