ParadiseFM | Cft wil duidelijkheid over verkoop UTS

Interessante vragen voor ex UTS CEO Paul de Geus | Vigilante

Het College Financieel Toezicht voor 3 juni duidelijkheid wil van minister van Financiën Kenneth Gijsbertha over de verkoop van UTS en wat er met de opbrengst daarvan is gebeurd.

Dat heeft het Cft in een brief aan Gijsbertha gevraagd, dat meldt de Extra vandaag.

Bron: ParadiseFM

20 Reacties op “ParadiseFM | Cft wil duidelijkheid over verkoop UTS

 1. Hedwig Komproe en Hedwiges Komproe zijn twee verschillende personen als je het mij vraagt. Dit is het profiel van Hedwig Komproe

  https://www.cda.nl/hollandsnoorderkwartier/mensen/monica-bouman/

  @ Tico Martina | 28 mei 2020 om 09:24 |
  “Hedwig Komproe staat inmiddels op de CDA lijst voor de verkiezingen van de Waterschappen in Nederland”

  @ Knoek-koe | 28 mei 2020 om 00:31 |
  “…….”Hedwiges Komproe, ex-Postdirecteur, zijn vrouw Lucette Komproe-Kwidama, oud-statenlid/Minister Rufus McWilliam en
  interim-Postdirecteur Roy Heerenveen”

 2. Tico Martina

  Hedwig Komproe staat inmiddels op de CDA lijst voor de verkiezingen van de Waterschappen in Nederland. Ik heb via de website (https://www.cda.nl/hollandsnoorderkwartier/mensen/monica-bouman/) hun gewezen op de misstanden van de beste man, uiteraard niks meer gehoord. Heb gebeld en men vertelde mij dat ze het zouden uitzoeken, ja ja.
  Eniwee ik hoop dat CFT doorpakt en heel UTS doorligt.

 3. Knoek-koe

  …….”Hedwiges Komproe, ex-Postdirecteur, zijn vrouw Lucette Komproe-Kwidama, oud-statenlid/Minister Rufus McWilliam en
  interim-Postdirecteur Roy Heerenveen

  zijn aangehouden in de Pinnacle-zaak, waarbij het O.M. een oplichting van een miljoen Euro onderzoekt.

  Ook de dochter van de Minister-President Nirayca Louisa Godett is verdachte in deze zaak”…..

  Precies @William, bedankt voor de herinnering, de beerput is alleen maar voller geworden, met stink strond.

  Maar we raken ,met zijn allen, liever in rep en roer over wat een platte tokkie Hollander over het eiland(sbestuur) te zeggen heeft.

  En de politici vinden dat geweldig…..weer een mooie afleidingsmanouvre, waarmee met volk weer even opgestookt kan worden, en van de wijs gebracht kan worden.

 4. Precies @Dislect

  Er is niets verandert, dezelfde figuren poppen al decennia op. Daarom leek het linkje wel even aardig.

 5. En dat was van 2008 of 2009 en ik denk dat er gesteld kan worden dat het niet minder geworden is en dat er toch nog een hoop terug kerende namen zijn. Ik denk dat 10 10 het moment was dat de schaamte, als die er al was, voorbij was en het zelfde nog openlijker gebeurden. Vandaar dat er nu onrust in de coalitie is. Er gaat controle komen.

 6. @Nora
  Wat denk je dat er allemaal op die ICT Infrastructuur aangesloten wordt…

  Van vrijwilligerswerk bij de Belastingdienst en project Huisvesting, zal echt geen sprake zijn. Het is een schande dat een dergelijke aanstelling heeft plaatsgevonden, totale minachting van het volk.

 7. lionfish

  Zonder het CTF zouden deze maffia-praktijken nog veel erger zijn, en zelfs nu wordt er nauwelijks moeite meer gedaan om ze te verbergen. Hoeveel andere lijken liggen er nog in de kast van deze struikrovers? Kom maar weer in, Knops !

 8. Knoek-koe

  De Geus, Gijsbertha, de hele UTS directie van destijds, allemaal onderzoeken….RvC meenemen.
  EY, ex KPMG….

  Een grote kliek.

 9. Opvallend was ook dat de deal geheim moest blijven wegens eventuele concurrentie.. en ondertussen wat gebeurt er met het geld?

 10. ericlapas

  Zal Gijsbertha weer met de wet gaan schermen zoals Paul de Geus toendertijd dat de rekenkamer niet in de boeken mocht kijken?

  Wij hebben hier met boeven te maken waarvan de strop om hun nek steeds strakker wordt. De bevolking zou nu moeten opstaan om definitief met hen en hun vakbondsvrienden af te rekenen.

  Maar ja, als de bevolking nog in een diepe slaap zit is dit zeker een gemiste kans.

 11. Joep Meloen

  Ik zou ook wel eens willen weten wat er met de 65 miljoen van dos Santos is gebeurd. Mag toch hopen dat dit inmiddels is geïncasseerd of ligt men nog altijd overhoop met de VS ?

 12. Knoek-koe

  Dit zijn de Papa en baby Docs van Curaçao, de enige reden dat ze nog geen tonton macoute Gestapo geactiveerd hebben, is vanwege het feit dat we deel uitmaken van een koninkrijk waar de mensenrechten hoig in t vaandel staan.

  Onder deze lui zou er in no time een tonton macoute gestapo cultuur tot stand komen…

 13. Het is beter dat Team Bestrijdig Ondermijning eens in verkoop van overheids N.V en geldstromen van overheid, overheids stichtingen, RvC, en al de ingehuurde consultanten en advocaten onderzoeken voordat eventueel bewijs verdwenen is.

 14. Goeie vraag!!

 15. Lijkt veel op monk die de bewijzen van fraude maar even weggewerkt in brand gestoken heeft. Is die ook niet minfin geweest, of min slokop. Kraamkliniek.o

 16. @ Nora, het netwerk van de jetset is al bezig de papieren sleep van hun “prestaties” weg te werken. En aangezien ze allemaal vuile handen hebben zullen ze het zo veel mogelijk zelf doen of anders laten doen, ze waren van mening dat ze het niet hoefde te doen er de papieren niet belangrijk waren. Nu komt er toezicht en controle. Wat de deur naar onderzoek ook opent. Het zijn top maanden voor archief vernietiging en de bekende accountants.

 17. Het College Financieel Toezicht voor 3 juni duidelijkheid wil van minister van Financiën Kenneth Gijsbertha over de verkoop van UTS en wat er met de opbrengst daarvan is gebeurd.

  Dat wil het volk ook graag weten!

 18. @ Fred, ik mag hopen dat hij geen toegang krijgt tot dossiers.
  Hij zou zich bezig gaan houden met herstructurering in de functie van projectmanager voor ICT Infrastructuur en Huisvesting.
  Dus geen voetjes in de klei.

 19. Fred Schiedam

  Plaatst het “vrijwilligerswerk” van De Geus voor de Belastingdienst in een vreemd daglicht. Hou hem daar weg van de dossiers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *