ParadiseFM | Hoger beroep Jamaloodin in 2021

Jamaloodin werd eerder veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf, onder meer wegens betrokkenheid bij de moord op politicus Helmin Wiels in 2013 | Persbureau Curacao

De rechtbank op Curaçao heeft gisteren bepaald dat tussen 11 en 18 januari volgend jaar het hoger beroep tegen oud-minister George Jamaloodin zal worden behandeld.

Jamaloodin werd eerder veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf, onder meer wegens betrokkenheid bij de moord op politicus Helmin Wiels in 2013.

De verdediging wil dat er veel getuigen worden gehoord voor het hoger beroep en extra onderzoek wordt gedaan. Nog onduidelijk is hoeveel extra getuigen zullen worden gehoord.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Hoger beroep Jamaloodin in 2021

  1. Abraham Mossel

    De advocaten van Rambo kunnen uitstellen hoelang zij willen, het speelt alleen het OM ook in de kaart, om diegene die gaan getuigen voor Rambo ook als verdachten gaan aanzien, ik zeg je dat er weinig tot geen getuigen komen opdagen, het is alleen een spel om te wachten tot dat de regering Gerrit de Raaf weer aan de Macht is, en met omkoping van rechters wat een makkie is op deze crim, Rambo met gerechtelijke vormfouten vrijspraak te krijgen, zodat hij die 28 jaar niet hoeft te zitten. Zijn Half broer heeft er wel een paar miljoentjes voor over zolang Rambo maar niet gaat kotsen?.

  2. Volgende maand zit bijna de hele regering van 2010 (Schotte, Jamaloodin en Constantia) in de bak.

    Kunnen we de eigenaar van Miles cafe in Pietermaai dan niet gewoon gelijk geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *