DolfijnFM | Plunderaar was zoon van politieman wiens auto in vlammen opging

De politieman schaamt zich zo voor het gedrag van zijn zoon, dat hij ziek is en op dit moment niet werkt | Persbureau Curacao

Een van de plunderaars die gisteren terechtstond voor de rellen op 24 juni blijkt de zoon te zijn van een politieman.

En toevallig ook nog de politieman wiens auto in vlammen opging die dag. De politieman schaamt zich zo voor het gedrag van zijn zoon, dat hij ziek is en op dit moment niet werkt.

De jongen zegt dat hij niet van plan was om te rellen, maar beïnvloed werd door de mensen om hem heen. Hij moet twee maanden de bak in, waarvan 29 dagen voorwaardelijk met een proefperiode van twee jaar.

Bron: DolfijnFM

13 Reacties op “DolfijnFM | Plunderaar was zoon van politieman wiens auto in vlammen opging

 1. 2 maanden waarvan 29 dagen voorwaardelijk. Is dat voor opruing of wordt hij ook gestraft voor het in brand steken. Moeilijk om dat te bewijzen natuurlijk. Wil dat soort zaken niet goedkeuren. Ben wel benieuwd waarom hij 2 maanden heeft gekregen want dat klinkt erg hoog voor zoiets. Ik heb echt totaal geen kennis van civiel strafrecht, even voor de duidelijkheid

 2. Goed zo jongen, voor galg en rad opgroeien. Je hebt een mooie levenspad gekozen. Als je zo door gaat wordt je binnenkort een regering ambtenaar. Tja wie weet premier. Zo zijn de meesten begonnen kerel. Succes. Toi toi toi. Kijk, zelf je straf is zo laag mogelijk bij gesteld. Mooier kunnen wij niet maken, wel makkelijker.

 3. Knoek-koe

  Niets aan de hand, bovenstaand onderstaand, proportioneel disproportioneel.

  Als de vader maar een lik op stukbeleid rekening gestuurd krijgt voor de disproportionele schade die de in het bovenstaand stuk omschreven zoon heeft aangericht.

 4. Trots op Curaçao

  @Trui, helemaal eens met je onderstaande reactie…. on topic!

 5. Kees Bouman schrijft: ‘Bovenstaande reacties vind ik buiten proportie.’.

  Kees, de reacties zijn bovenstaand wanneer jij jouw reactie aan het schrijven bent.

  Op het moment dat je klaar bent met schrijven en post, worden de reacties onderstaand.

  Door het gebruik van ‘bovenstaand’ vindt jij mijn reactie en die van John Bash buiten proportie.

 6. John Bash

  @Kees Bouman. Helemaal mee eens. Waarschijnlijk hebben bepaalde reageerder zelf kinderen of klein kinderen die door en door verrot zijn. Of waren als kind zelf door en door verrot.

 7. Kees Bouman

  Bovenstaande reacties vind ik buiten proportie. Natuurlijk is deze knul over de schreef gegaan en natuurlijk dient hij hiervoor gestraft te worden. Maar hoeveel ouders hebben er ooit geroepen: Dat zou mijn kind nooit doen! En om dan achteraf met het tegendeel geconfronteerd te worden. En natuurlijk begrijp ik dat een ouder op zo’n moment de grond onder zijn voeten voelt wegzakken. Maar om dan iemand die hierdoor in de put zit een trap na te geven is getuigt van weinig inlevingsvermogen.

 8. Trots op Curaçao

  Kind dacht natuurlijk dat hij er wel mee weg kon komen omdat zijn vader bij de politie zit. Zoals velen er denken mee weg te komen omdat ze een kennis hebben die bij de belastingdienst werkt. Met zwart geld kun je wit geld sparen. Wat wil je in een cultuur van ons kent ons. Jammer voor de politieman, het mes heeft hem gesneden en nu zit hij ziek thuis.

 9. De appel valt misschien niet ver van de boom .
  Alles heeft te maken met de opvoeding .
  Ook dat kunnen de meeste al heel lang niet meer .
  Otro bon yu di korsou .

 10. Allemaal te danken aan die smerige rojer dos santos kdnt en cordoba ps die daar stonden en ‘t geweldig vonden elkaar schouderkloppend. TUIG.

 11. Meneertje heeft volledig gefaald bij de opvoeding van zijn criminele kind en blijft nu Tilly Pikeriaans thuis, met behoud van salaris.

  Maar als Brian Mariano zijn jaar nooit hoeft uit te zitten zal het kutkind zijn maand ook niet hoeven uit te zitten.

 12. Fred Schiedam

  Pisas, Calmes, deze man, KPC houd demonstranten op weg naar Punda en Forti niet tegen, … Het lijkt wel een door-en-door verrotte organisatie.

  Deze man “neemt” (betaald) ziekteverlof? En dat wordt niet omgezet in ONBETAALD verlof?

 13. ASO Als je als politieman je zoon al niet kunt opvoeden, wat ga je de burgers op straat dan nog vertellen..
  Beschamend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *