28 C
Willemstad
• woensdag 5 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

ParadiseFM | Gregory Elias zegt samenwerking met Johan Derksen op

Jan Lagendijk en Gregory Elias hebben afscheid genomen van Johan Derksen. De tv-presentator is het gezicht en de grote promotor van het Holland International Bluesfestival in Grolloo. Hij zal komende week niet bij de vijfde editie aanwezig zijn.

Tegen het Dagblad van het Noorden zegt Derksen dat hij een mailtje heeft gekregen met de mededeling dat de samenwerking is opgezegd. Dit gebeurde nadat hij onder vuur kwam te liggen toen hij in het tv-programma Vandaag Inside vertelde vijftig jaar geleden een dronken bewusteloze vrouw met een kaars te hebben gepenetreerd.

Later nuanceerde Derksen dat en zei dat er geen sprake was van penetratie. Derksen vormde met Gregory Elias en Jan Lagendijk de organisatie, die in 2016 begon met het groots opgezette bluesfestival. Dit zou de laatste editie van het festival zijn. Foto: Rudy Leukfeldt

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Ik mag hem wel die Derksen, man van recht voor zijn raap/zee, hij is nietniet zo’n kwal Matthijs van Nieuwkerk en als al die andere voetzoekers die niet van het tv beeld af zijn te branden al worden ze 80 jaar.

 2. Derksen moet inderdaad een walgelijke man zijn, vooral toen Johan Cruijff nog leefde en hij in opdracht van Johan Cruijff karaktermoord pleegde op iedereen die bij Ajax de leiding had. Dat was toen ook duidelijk dat de Maestro, Johan Cruiff ook een donkere kant had.

  Op zich houdt die Johan Derksen en Rene van der Gijp de Nederlanders voor vele euro’s bijna elke avond een spiegel voor. Het programma “Vandaag inside” is één van de best bekeken programma’s op tv en dat zegt meer over de belabberde kwaliteit van de Nederlandse TV, een zender als Direct TV zou daar makkelijk kunnen.

  Het is simpelweg TV bedoelt voor de laagopgeleide Nederlanders die na een dag aan de lopende band te hebben gestaan s’ avonds voor de buis neerploffen om anderen beledigd te zien worden en opgeklopte verhalen over seks te horen.

  Zo was een aflevering, een oudere man in het publiek, staat op tijdens de uitzending en loopt naar buiten, Rene van der Gijp roept wijzend naar de man, “hij moet poepen”. Het publiek barst in lachen uit en komt niet meer bij. Dat is Nederlandse humor en de drie heren krijgen daar 750.000 Euro per seizoen van John de Mol voor.

 3. Dit zou de laatste editie van het festival zijn.

  Dus eigenlijk is dit weer voor niets. Meneer Elias die er voor zorgt dat de superrijken vrijwel geen belastingen betalen.

 4. Dit zou de laatste editie van het festival zijn.

  Dus eigenlijk is dit weer voor niets. Meneer Elias die er voor zorgt dat de superrijken vrijwel geen belastingen betalen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -