ParadiseFM | Girobanktransacties waren onmogelijk door ‘run’ aan opnames

Volgens de Centrale Bank was er gisterochtend een ‘run’ aan opnames te zien. Dat zette een onredelijke druk op de bank. Vanochtend zal een persconferentie over de situatie worden gehouden | Persbureau Curacao

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft gisteren de operaties van Girobank bevroren. Dat betekent dat er geen transacties meer konden plaatsvinden.

Volgens de Centrale Bank was er gisterochtend een ‘run’ aan opnames te zien. Dat zette een onredelijke druk op de bank. Vanochtend zal een persconferentie over de situatie worden gehouden.

De maatregel die gisteren is genomen om de Girobank tijdelijk te sluiten is volgens de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten genomen in het belang van de rekeninghouders. De Centrale Bank heeft laten weten dat iedere klant van Girobank tot een maximumbedrag van 10.000 Naf over zijn tegoeden zal kunnen beschikken. Daarmee kunnen meer dan 90% van de klanten over hun volledige tegoed beschikken.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Girobanktransacties waren onmogelijk door ‘run’ aan opnames

  1. Curacao revisited

    Gelukkig had Chos Romero tijdig zijn geld weggehaald zodat hij netjes om 17 bij de heeren kon borrelen

  2. En garcia jatten, weggeven aan neysa, capella naar z’n moeder panama. Tromp met z’n dikke salaris te laat of helemaal niet ingegrepen. Crimi eel garcia bleef leningen verstrekken wat niet kon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *