ParadiseFM | Gerstenbluth waarschuwt voor fase 3

Momenteel zijn 8 actieve coronabesmettingen en 3 zogenaamde clusters van mensen met het virus. Als de clusters toenemen, gaat Curaçao fase 3 in.

Momenteel wordt er geen lockdown of avondklok ingevoerd. Dat werd vanmorgen bekendgemaakt. Epidemioloog Izzy Gerstenbluth waarschuwt wel dat als Curaçao fase 3 ingaat de Avondklok een van de maatregelen is.

Momenteel zijn 8 actieve coronabesmettingen en 3 zogenaamde clusters van mensen met het virus. Als de clusters toenemen, gaat Curaçao fase 3 in.

Momenteel nog niet, maar Gerstenbluth hamert erop om te zorgen dat het virus niet verspreidt. De boodschap is om grote groepen mensen te vermijden waar je ook bent op het eiland.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Gerstenbluth waarschuwt voor fase 3

  1. Dennis Thoma, foolish people follow foolish leaders spouting foolish nonsense. Even the CDC now says there is NO EVIDENCE that mask (or no masks) affect the spread of the disease.

  2. Dennis Thoma

    Iedereen die zich niet ziek voelt of positief is mag zich vrij bewegen. Maar mensen begrijp de situatie. we zitten niet op nog een lockdown te wachten die komt omdat onze medische faciliteiten ern grote toestroom van covid patienten naast onze normale niet aankunnen. Is dit echt zo moeilijk om dit te begrijpen? Alles kan doorgaan als je je aan 3 regels houd. 1 vermijd de massa. 2 hygiene en 3 je boeren lullen verstand. common sense. Draag een mondkapje in een gesloten ruimte bijv een supermarket, kooiman etc en geen koi pendeuw blauw maskertje die je alleen over je monddoet en je neus blijft open.( zelf gezien hoe suf kan je zijn ) maar bijv een Nh 95. die beschermt jou ook. Succes mensen of begin plannen te maken wat je thuis allemaal gaat doen als we weer gezellig niet meer naar buiten mogen.

  3. Tja, de kinderen van deze school zouden gewoon thuis moeten blijven, maar…………..kwam er vandaag eentje tegen in de supermarkt. Wist wel dat ze eigenlijk niet het huis uit mocht, maar had geen zin om thuis te blijven, dus was maar met de ouders mee naar de supermarkt gegaan.
    Zo komen we er natuurlijk nooit wanneer mensen blijven weigeren om de regels van de GGD en Gerstenbluth te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *