ParadiseFM | Fonseca weet niets van moord

Volgens Fonseca zit hij al jaren onschuldig vast | ANP

Burney ‘Nini’ Fonseca zei gisteren tijdens het hoger beroep van de zaak-Maximus dat hij niets te maken heeft gehad met de moord op Helmin Wiels.

Hij is hiervoor wel tot 26 jaar voor veroordeeld en zit in een Nederlandse gevangenis zijn straf uit. Fonseca was gisteren opgeroepen om te getuigen tijdens het hoger beroep waarin oud-minister George Jamaloodin bezwaar maakt tijdens de in eerste aanleg opgelegde straf van 28 jaar.

Fonseca gaf aan dat hij de oud-minister kent, maar alleen contact met hem heeft gehad over sponsoring voor sportactiviteiten in de wijk Koraal Specht.

Fonseca gaf tijdens zijn getuigenis aan dat het Openbaar Ministerie steeds niet naar hem heeft willen luisteren tijdens verhoren over de moord. En ook niet naar zijn verklaringen dat hij niet betrokken was bij de moord op Helmwin Wiels in 2013.

Volgens Fonseca zit hij al jaren onschuldig vast.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Fonseca weet niets van moord

  1. Ik weet van niks en ik kom van nergens.

  2. Mijn naam is haas , ik weet van niets .
    Is er wat gebeurd dan , maar daar weet ik niets van .

  3. Dwaling misschien? Kan ook zo maar gebeuren.

  4. Abraham Mossel

    ‘nini’ was vroeger altijd het liefste jongetje van de klas, later werkte hij hard wel 12 uur per dag en gaf zijn verdiende weekgeld uit aan de kinderen in zijn wijk Koraal Specht voor sportactiviteiten, daarom werd hij dan ook later de Specht koning genoemd met een zacht hart van goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *