ParadiseFM | Drie illegale tandartsen aangepakt

De praktijken zijn gesloten en de mannen zijn aangehouden.

Een speciaal opsporingsteam heeft gisteren drie illegale tandartspraktijken gesloten. Dat meldt meldt de Amigoe.

In Berg Altena deed een Venezolaan zich voor als tandarts, hij werd hier vorig jaar ook al op betrapt. De man is overgedragen aan de Immigratiedienst, omdat hij daarnaast illegaal op het eiland verblijft.

In Santa Maria ging het om een Colombiaan die niet over de juiste papieren beschikte om zijn werk te mogen uitoefenen. Ditzelfde gold ook voor de Venezolaan met een praktijk aan de Perseusweg.

De praktijken zijn gesloten en de mannen zijn aangehouden. Justitie en de inspectie van Volksgezondheid zullen zich verder over de zaken buigen.

Het speciale opsporingsteam bestaat uit inspecteurs van de SVB, de politie, SOAW en de Stichting Belastingaccountantsbureau.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Drie illegale tandartsen aangepakt

 1. Wanneer gaan ze de illegale toko den toko praktijken van de politieke figuren aanpakken.
  Als je geen tandarts kan betalen, dan ga je naar de veel goedkopere “illegale” tandartsen, die overigens wel een tandartsenopleiding hebben, maar niet geaccrediteerd zijn.

  Niet altijd veilg, misschien, maar bij Taams zetten ze soms ook een verkeerd lichaamsdeel af. Bij een andere “bes” wordt je linkerduim bij je rechter pink aangehecht, of liggen je hechtingen open alsof ze een ritsluiting hebben aangebracht

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Tja…… Dat komt ervan als je het dekkingspakket van de SVB zogenaamd “versobert” door de tandartsendekking voor de meeste mensen af te schaffen, zonder de absurd hoge tarieven die tandartsen hier te lande in rekeningen brengen aan te pakken.
  Het gevolg is dat anderen met een veel lagere prijs dat gat in duiken…….
  Het overzien van de gevolgen van een handeling is ook een vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *