ParadiseFM | Curaçao voorbereid op meer besmettingen

De IC-capaciteit is opgeschaald hiervoor. | Antilliaans Dagblad

Dat zegt Zita Jesus-Leito in haar rol als minister van Gezondheid. Gisteren werd bekend dat er vier nieuwe lokale coronabesmettingen zijn geregistreerd, maar volgens Izzy Gerstenbluth was dit te verwachten.

Alle vier de personen horen bij een groepje mensen dat eerder positief was getest. Gerstenbluth verwacht dat er meer besmettingen volgen, maar voorlopig zijn strengere maatregelen niet nodig.

De IC-capaciteit is opgeschaald hiervoor.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Curaçao voorbereid op meer besmettingen

  1. Tja LU*ma, wellicht tijd dat je in de politiek gaat? Alternative realities scheppen is vast iets voor jou zo te zien.

  2. Tja men leest precies wat men wil lezen en begrijpen, nietwaar LuMa.

  3. Wanneer stopt het bang makerij , er is heel veel informatie op internet van artsen professoren en andere geleerden dat er geen corona meer is en dat de testen ook andere virussen aangeeft, volgens de grafieken speelt nu het Rhinovirus een rol. Daarbuiten is uit onderzoek gebleken dat mondkapjes niet werken en dit is zelfs grafisch aangetoond. Vele honderden over de duizend artsen hebben de regeringen geïnformeerd over die onzinnige besluiten toch gaat de politiek door , wat dwingt hun de burger gelooft ook hen niet meer .

  4. Dit is een geval waarbij iemand zich afvraagt, wat is erger meer besmettingen of Zita Jesus Leito als minister van volksgezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *