ParadiseFM | ‘Curaçao één van veiligste landen in regio’

Aldus Justitieminister Quincy Girigorie | Jericette Moniz

Minister van Justitie Quincy Girigorie heeft gisteren tijdens een persconferentie van de overheid benadrukt dat Curaçao één van de veiligste landen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika is.

Volgens de minister realiseren we ons dat zelf niet zo. Maar uit diverse internationale onderzoeken komt Curaçao al enkele jaren heel goed naar voren. Hij zou willen dat de toeristische promotie van Curaçao ook nadruk hierop legt.

Niettemin stelt hij dat de politie hard werkt om alle vormen van criminaliteit nog verder aan te pakken.

Bron: ParadiseFM

18 Reacties op “ParadiseFM | ‘Curaçao één van veiligste landen in regio’

 1. Curacao revisited

  Curacao is helemaal niet veilig: stel dat je als rolstoel gebruiker naar grote knip wil gaan, hoe kom je dan veilig naar beneden? Misschien moeten wij een hellingsbaan overwegen?

 2. @Gerrit
  De constatering moet zijn, dat we ondanks enorme sommen geld uit NL er een ongelooflijke teringzooi vann maken!!! Jaar in jaar uit wanbeleid van payaso’s.
  En die vergelijkingen kunnen me gestolen (leuk woordgrapje voor hier) worden.

 3. Eindelijk een minister die begrijpt dat het onzin is om ons constant te vergelijken/spiegelen met/aan een westers land als Nederland maar dat we een Zuid Amerikaans land zijn. Kijk naar onze bestuursmoraal, arbeidsethos, gemiddeld opleidingsniveau, cultuur, ligging etc.
  Als we ons dan ook nog realiseren dat we het zonder grond/delfstoffen moeten doen dan doen we het in vergelijking met omringende landen nog niet zo slecht. Het kan natuurlijk altijd beter en gelukkig hebben we daar een Westers land voor die ons daar behulpzaam bij wil zijn.

 4. Die man denkt vast dat hij voor zijn gemeente staat te preken en dat we in zijn preekhuisjesprookjes geloven.

 5. Curacao revisited

  ” Niettemin stelt hij dat de politie hard werkt om alle vormen van criminaliteit nog verder aan te pakken.”
  is er al een update over al die cocaine die toentertijd uit het politie bureau is gestolen?

 6. …”Het ene moment staat ie misdadigers te verdedigen”…..
  [email protected] ericLapas!
  Je bedoelt zijn collega ministers en diensthoofden?

 7. Deze man heeft ooit op de lijst van PNP gestaan en iets van 100 stemmen gekregen blijkbaar kan de man niet inzien dat de bevolking hem niet wilt.

  Blijkbaar wilt deze no body alles doen om op het pluche te blijven zitten, de man stapelt fout op fout maar neemt nergens verantwoordelijkheid voor.

  Het blijkt dat PNP nu al afspraken hebben gemaakt dat mochten ze regeringsverantwoordelijkheid dragen, dat Ornelio Kid Martina de kandidaat voor minister van justitie is want iedereen vindt Sheldry Osepa een licht gewicht.

  Dat is het probleem met deze waardeloze minister van justities, het ene moment staan ze boeven te verdedigen en op een andere moment doen ze zich voor als misdaadbestrijders.

 8. De Rechtsstaat

  Deze minister van justitie stond gisteren met de minister van economische zaken samen tijdens een of andere persconferentie oftewel een verkapte vorm van campagne voeren.

  Lang verhaal kort maken.

  Wij moeten (niet respectievelijk) de ene helpen zichzelf tegen zichzelf te beschermen en de andere is de verpersoonlijking van een arrogante kwal.

 9. Deze payaso gaat PAR veel stemmen kosten…. wat een niksnut

 10. As deze nepjurist op de lijst van Par blijft staan, zullen ze heel veel stemmen verliezen!
  Meer dan ze lief is!
  Zotte Zita ook! Lijstbreker!

 11. En de auto dieven kan hij nog steeds niet vangen .
  Je moet curacao niet met andere landen vergelijken .
  Wat een hoge dunk zeg .
  Veilig , veilig misschien is hij in de waar met ……

 12. Zou toch liever niet in Honduras , Guyana, of Equador willen wonen. Zelfs niet in Los Angeles.

 13. Snap niet hoe zo’n payaso dergelijke onzin durft te verkondigen.
  Misschien moet hij met de gemiddelde Kpc-er spreken, en vooral de vele inbraken in CAS Grandi, Brakkeput en Jan Thiel meenemen in zijn Sh verhaal.

 14. In 2020 bijna geen overvallen op toeristen……oja er kwamen geen toersten….corona time

 15. Abraham Mossel

  Ja Ja en gij gelooft dat. Als de coroana19 nog een teken aan geeft dat curacrim nog een jaar of 3 a 4 op zijn reet op ligt voor dat het weer volop toeristen kan ontvangen ?? dan kan je binnen 1 jaar zelfs niet meer zonder bewaking met een tas boodschappen uit de Super markt komen lopen, loop je alleen dan haal je je auto nog niet zonder probleem, zijn het de jollers niet dan zijn het de overvallers wel.

 16. Deze payaso is net als conket die zichzelf een8.5 als rapport cijfer had gegeven. Beoordelingen over eigen prestaties tellen niet, het is aan anderen om je prestaties te beoordelen.

 17. Een van de veiligste landen, ondanks Girigori!
  Alles wat onder deze man valt is een chaos!

 18. Ha ha ha Dat meisje die van de rotsen werd gegooid, de vele berovingen van toeristen en stagelopers. Auto parkeren bij Mambo Beach is al Adios auto..
  En zelf cocaine is niet veilig op het politie buro!
  En dan de schietpartijen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *