27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | CTB start Customer-Service Training voor taxichauffeurs

De taxi’s op het eiland zijn al jaren in opspraak

De Curaçao Tourist Board gaat dertig taxichauffeurs een klantvriendelijkheidstraining geven. Dit om het toeristisch product op het eiland te verbeteren.

De cursus gaat onder meer over het omgaan met moeilijke situaties, effectieve communicatie en ‘going an extra mile’.

- Advertentie -

De taxi’s op het eiland zijn al jaren in opspraak. Dit naar aanleiding van berichten over UBER en klachten van passagiers over de tarieven en onvriendelijke chauffeurs.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

  1. Ik moet zeggen, als ik in het buitenland ben, vind ik het niet erg om de taxi chauffeur een flinke fooi te geven maar hier op Curaçao heb ik het gevoel dat ik door die lui beroofd wordt vreemd genoeg.

  2. Juist Jan, en dan liever vaste tarieven dan een fraudegevoelige meter die ook defect kan raken of defect kan worden gemaakt.

    Zoals op veel andere bestemmingen, zet een booth neer waar je heen gaat en je bestemming doorgeeft, die booth zoekt op basis van zones het tarief op dat je ter plekke betaalt waarbij je een bon krijgt met verwijzing naar een taxi.

    Het haalt de incasso en daarmee de fraudemogelijkheid weg van onze taxistas, waarvan de meesten niet uitblinken door kennis en nog minder door integriteit.

    Waarom we dit nog niet hebben? Door de macht van de taxi mafia die liever doorfraudeert.

  3. Going an extra mile deden ze al, door excessief (bovenmatig voor mondi bewoners pa ariba, te veel voor mondi bewoners pa abou, di mas voor de nog verdere mondi) te declareren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -