ParadiseFM | Cruiseboot aangemeerd in Megapier

Het gaat om het cruiseschip “Coral Prince” | Foto ander cruiseschip aan megapier

De regering heeft toestemming gegeven om Curaçao Ports Authorithy een cruiseschip binnen te laten in de haven. Verschillende ministeries hebben samengewerkt om de boot aan te kunnen laten meren.

Het gaat om het cruiseschip “Coral Prince”. Het schip is 294 meter lang en weegt ruimt 90 ton. Er zijn ruim 190 bemanningsleden aan boord, zij hebben geen toestemming om het schip te verlaten.

Na 14 dagen wordt de bemanning getest op het coronavirus.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Cruiseboot aangemeerd in Megapier

 1. de Groot

  @Maurits Niet alleen tonnage verkeerd maar ook de naam. Het is de Coral Princess met 91’624 ton….
  Misschien is de Coral Prince de sloep die erachter hangt…

 2. NB
  Wellicht dat ze na de quarantaine wel van boord mogen. Wie weet.

 3. Het levert per dag weer zeehavengeld op, Hangt af van hoe diep het in het water ligt, een cruiseschip in NL levert al snel tussen de 10-20.000 €), dan de bevoorrading @Abraham. Straks worden de bemanningsleden losgelaten, misschien geven zij rond de 70$ de man uit en kunnen in Punda weer ergens een drankje doen. Het levert in ieder geval weer wat deviezen op. Niets is ook maar niets, toch.
  Misschien nog wat inkopen doen bij the Yellow House, Freeport of anderszins who knows.
  Alleen maar hopen dat ze geheel COVID-19-free zijn.
  Ik dacht dat er binnenkort weer een schip zou komen, wellicht met pax?

 4. Abraham Mossel

  Wat is dit voor onzin bericht?, de boot is 194 meter lang en de ruim 19o bemanningsleden worden over 14 dagen getest tot dan mogen zij het schip niet verlaten, wat komt het schip hier doen ? bunkeren om weer verder te varen zonder passagiers, welke idioot heeft deze onzin weer uit zijn duim gezogen, zeker 3 dagen naast Ruggie de weg loper in het zieken huis gelegen en ook de kolder in zijn bol gevreten kop gekregen, over twee weken loop het klotjes volk wat op de Raaf en Amparo cq mafkees / Lapzwans en trek kast gokker Monky heeft gestemt op bloten voeten door de Poenda rond te klagen en wel steen tot been

 5. M.campagnard

  Mooi dat het schip binnen mag

 6. Maurits Spaargaren

  Iets wat 90 ton weegt, heeft een gewicht van 90.000 kg. Ongeveer 60-70 personenauto’s dus. Denk voortaan even na voordat zoiets gepubliceerd wordt. 90.000 ton zou meer in de buurt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *