ParadiseFM | Coronamaatregelen verscherpt voor o.a. restaurants en supermarkten

Sneks en bars: maximaal 25 bezoekers

Er gelden strengere maatregelen vanaf vandaag om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat is vanmorgen bekendgemaakt door de overheid. MEO en de politie gaan hier streng op controleren.

Sneks en bars: maximaal 25 bezoekers

Restaurants: in principe 50 bezoekers tegelijk, mits de capaciteit dit toelaat. Ze mogen namelijk slechts de helft van hun capaciteit gebruiken om zo te zorgen dat bezoekers afstand van elkaar kunnen houden. Bezoekers moeten geregistreerd worden.

Supermarketen/toko’s: ook in supermarkten en toko’s zijn de regels verscherpt: er mogen nog slechts 2 personen per huishouden tegelijk naar binnen. Kinderen ook de 16 mogen mee naar binnen. De pinautomaat moet na elk gebruik worden gedesinfecteerd. Er mogen 250 bezoekers binnen zijn op hetzelfde moment.

Thuis: maximaal 50 mensen toegstaan

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Coronamaatregelen verscherpt voor o.a. restaurants en supermarkten

  1. Wellicht moeten we in deze coronatijd nadenken wat voor troep we allemaal eten.

    Het is bekend dat kanker bij huisdieren voorkomt en als het bij huisdieren voorkomt zal het ook bij vee voorkomen. Alleen wordt geen onderzoek naar gedaan want niemand wilt de vleesindustrie kapot maken.

    Wat we wel bij dieren die carnivoren zijn zien is dat ze allemaal agressief zijn, ik heb nooit gehoord dat een vegetariër zijn vrouw sloeg.

  2. Ik kan er 51 in proppen. Zonder de 2 meter in acht te nemen. Zal 1 persoon teleur moeten stellen. Ben benieuwd wie er zo’n grote woonkamer of huis heeft om 50 mensen, met in achtneming van de meter maatregel, te ontvangen.

  3. Het wordt moeilijk om 50 mensen in mijn huis te proppen. Wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *