ParadiseFM | CHATA en TUI zorgen voor gratis test voor passagiers

Zo zorgen TUI en CHATA samen dat passagiers niet hoeven te betalen voor de PCR-test die zij moeten doen voor vertrek naar Curaçao.

Chata en TUI hebben de handen ineengeslagen om samen passagiers deze kant op te halen. Dat meldt de toerisme en hospitality organisatie.

Zo zorgen TUI en CHATA samen dat passagiers niet hoeven te betalen voor de PCR-test die zij moeten doen voor vertrek naar Curaçao. Ook stellen de leden van CHATA een tegoed van 40 euro beschikbaar aan TUI-passagiers dat zij kunnen besteden bij een CHATA-accomodatie. Op die manier hopen de CHATA-leden toeristen een warm welkom te geven.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | CHATA en TUI zorgen voor gratis test voor passagiers

 1. @Roland: je maakt een denkfoutje. 1% vals postitief is 1% van de positief geteste. Niet 1% van de geteste populatie.

  De kans dat je een vals positieve uitslag krijgt is 1% van de positieve gevallen.
  Ergo: van de 100 positief getest is er één vals positief.

 2. In Nederland zijn er misschien nog 1-2000 mensen (bijna) symptoonloos besmet ofwel ongeveer 1:10.000. De kans dat zo’n pcr test een valspositieve uitslag geeft is ongeveer 1%.
  Laat dat even op je inwerken. De kans dat je een foute positieve uitslag krijgt is ongeveer 100x zo groot dan dat je de juiste uitslag krijgt!!!
  Waarom dan deze test????

 3. Bululu zijn er iq testen in het Papiaments?

 4. Het heeft geen enkele zin. Hier niet proberen dingen uit te leggen over sars. Zelfs na maanden roeptoeteren geloven ze het nog niet. Dat komt omdat ze te veel meloen eten.
  De slimsten vluchten weg en komen niet meer terug
  De dommen. Sukkels
  , entrepreneurs en dieven blijven.
  Ik was een sukkel.

 5. Toevallig weet ik uit betrouwbare bron hoe gezellig het nu is op dushi korsow, not. Mensen worden daar ook wakker en binnenkort slaat ook daar de vlamnin de pan, trust me.

 6. https://youtu.be/3TWLuo-8H98

  U wordt opgelicht en uitgekleed, financieel en mentaal. De PCR testen, testen enkel voor genetisch materiaal (van bijvoorbeeld een virus) en van vorige virussen. Er is ook sprake van execomes, zoek maar op. De positieve testuitslag zal u weer ringeloren, opsluiten en het volk rent er weer stompzinnig achteraan in plaats van onderzoek te doen en achter RIVM/WHO en Gerstenbluth aan te lopen. U wordt belazerd waar u bij staat, leer eens lezen en verstaat u Engels? Mijn hemel, een positieve uitslag betekent niet, ik zeg NIET, dat u covid hebt. En zelfs wanneer dat in bepaalde gevallen wel zo is, maar er zijn géén symptomen of klachten is er niets aan de hand. De overlijdensaktes zijn in grote getale vervalst cq er is covid opgeschreven waar er enkel sprake van vermoeden, mogelijk, wie weet, etcetera was.

 7. Is dit ook voor als je een vliegticket alleen heb en geen pakket reizen.
  Klm zou een voorbeeld hier nemen.
  In deze moeilijke tijd vraag je 180 euro.
  Pff

 8. Doran ta un YDK.
  Nos no ta interesá ki konjo
  Makamba ta pensa.
  Bai!!!

 9. Jacqueline

  En wat is dan het reden waarom KLM nog steeds €180 hiervoor vraag.

 10. What about een gratis IQ test voor Statenlid dj Doran?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *