ParadiseFM | Camelia-Romer niet bang

Volgens Statenleden Charles Cooper en Menki Rojer zit minister Camelia-Römer achter het bedrijf Blue Factor | Extra

Coalitiepartij PIN en haar leider Suzy Camelia-Römer zijn niet bang voor een nader onderzoek naar in het verleden afgesloten leningen van de PSB Bank.

Volgens Statenleden Charles Cooper en Menki Rojer zit minister Camelia-Römer achter het bedrijf Blue Factor. Dat kreeg in 2007 een lening van ANG 5.5 miljoen en ging in 2017 failliet.

De Statenleden willen dat wordt onderzocht of alles rond de lening correct is verlopen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Camelia-Romer niet bang

 1. Mevrouw is gewiekst genoeg dat ze formeel wel niets te verwijten valt. Ze had een uitstekende minister van justitie geweest als ze haar gewiekstheid gebruikt had voor het algemeen belang en niet voor haar eigen portemonnee.

 2. Tja oma Suus, alle dingen zijn rein voor de reinen. Doch voor hen wiens geweten verontreinigd is, is niets rein, maar zowel hun geest als hun geweten is verontreinigd. So, als ik jou was, en je geweten geen geweld is aangedaan en je bent onschuldig ( zoals jezelf beweert), waarom o waarom reageert je dan oma? Het is jouw geweten die jou oordeelt, of zelfs veroordeelt, en niet jezelf. Je moet weten wat in jouw hart leeft om jouw geweten op juiste wijze te kunnen oefenen…Wij horen het wel binnenkort.

 3. Knoek-koe

  Een lening van 5,5 miljoen gulden in 2007, en wat stond er nog open van de lening in 2017?

  Doet denken aan CTEX en fishfarm.
  Allemaal bedrijven waar ook politieke figuren of vrienden van politieke figuren bij betrokken waren…

 4. Charles Cooper

  Jou artikel met mijn naam erin verbaasd me. Ik heb niemand beschuld tot nu toe. En wat ik niet wil dat ze tegen mij doen, doe ik niet tegen een ander. Als ik concrete bewijzen krijg, dan is het iets anders.

  Ik heb een motie ingediend en was aangenomen om een forensic Onderzoek te doen in PSB om juist de waarheid boven water te krijgen. Hierin kan ik iemand beschuldigen, als de bewijs material op tafel ligt. Dus voorals nog schrpa mijn naam van die beschuldiging jegens C R.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *