32 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 16:50

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Burgers vragen opnieuw aandacht voor gaten wegdek

Foto: Antilliaans Dagblad
Na de ludieke actie van vorige week, waarbij burgers gaten in de Mirla Plateweg vulden met aarde en boompjes, wordt er nu op een nieuwe manier aandacht gevraagd voor het slechte wegdek.

Nu hebben burgers op verschillende plekken gekleurde stenen, planten en pionnen geplaatst om bestuurders te waarschuwen voor diepe gaten in het wegdek en eventuele beschadiging aan auto’s te voorkomen. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Het ministerie van VVRP heeft laten weten dat op dit moment de financiële middelen ontbreken om de wegen te controleren.

Foto: Antilliaans Dagblad

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Mmmm….zeven wijsneuzen zijn naar een verkeersbeurs afgereisd (om te shoppen)
  Het heeft obviously niet mogen baten.

  Haitiaanse taferelen over het hele wegdek van Curaçao.

  Jarenlange verwaarlozing en achterstallig onderhoud! Is dit wat Tante Suzie, ome Stefie en Andere OHO/CHE aanvechters bedoelen met “outonomia”?

  Er is geen geld Zita? Wat een zwaktebod!
  Lever dan aub uw ministersalaris in, u bent een nutteloze minister, die blijkbaar wel vindt dat er genoef geld is voor haar eigen overbodige salaris!

 2. Met de uitspraak van Leito kan iedereen met schade aan zijn auto (a.g.v. de slechte toestand van de wegen) bij de rechter zijn gelijk gaan halen. Waar veelal de overheid nog aangaf dat de gaten snel zouden worden gedicht heeft Leito hier onomwonden aangegeven dat ze er ‘geen geld’ voor hebben. Men wacht op geld uit Nederland en ik vrees dat dat nog wel even kan gaan duren.

 3. Op Zeelandia is het helemaal erg. Ik ken velen die daar niet meer winkelen vanwege het maan landschap daar.

  Had makkelijk gerepareerd kunnen worden van de kosten van naar verkeersbeurzen snoep reizende dansleraren en dj’s.

 4. Financiële middelen ontbreken om de wegen te controleren? Of dit is verkeerd omschreven of bij hetVVRP leven ze onder een steen. Je kan geblinddoekt aanwijzen waar ze moeten zijn. Praktisch alle druk bereden wegen zijn feitelijk levensgevaarlijk. Vooral bij de hevige regenval van de laatste weken. Inderdaad: gebruik de wegenbelasting voor de WEGEN.

 5. Het gat in de ozonlaag gaat eerder dicht dan het gat op bovenstaande foto.
  Dit terwijl onze regering het ene gat met het andere gat blijft stoppen,

 6. Hoe zo de financiële middelen ontbreken? Je ontvangt toch ieder jaar meer dan ANG 25 miljoen aan WEGENbelasting…of verdwijnt dat in de grote bodemloze put? Wegenbelasting moet “ge-earmarked” worden voor onderhoud en aanleg wegen!
  Mark my words: binnenkort wordt er toch geld ‘gevonden’ en wie stast er dan weer pontificaal op de foto bij het zojuist verbeterde stukje weg? Juist, Zita! En dan gelijk bij het versslag dat de zoooo goed bezig is en daarmee will zeggen: “stem op mij, want ik doe het zo goed en heb het beste voor met de YDK”. De hypocratie ten top!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...

PBC | Koninkrijksteam honkbal bereikt finale Europees kampioenschap

Persbureau Curacao ITALIË – Na een spannende wedstrijd tegen Spanje die met 9-8 werd gewonnen, heeft het Koninkrijksteam zich geplaatst voor de finale. Het team wist een voorsprong...

PBC | Commotie op Curaçao over salaris directeur Centrale Bank

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – In een kort videofragment dat rond gaat op social media op Curaçao wordt gezegd dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en...

PBC | Coronacijfers Curaçao 17 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op vrijdag 17 september zijn er 36 mensen uit isolatie gekomen. Daarnaast zijn er weer 50 mensen positief uit de PCR test gekomen en...
- Advertentie -