31 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Bewaker gedood in Zeelandia

Over de toedracht van het incident is nog niets bekend

Vanmorgen vroeg iets na half één kreeg de politiecentrale de melding van een gewonde man op het terrein van LaCuraςao aan de Kaya Jacob Posner in Zeelandia.

Ter plaatse werd een bewaker gevonden die op zijn rug lag en door kogels was getroffen. De politiearts constateerde de dood van de man. Over de toedracht van het incident is nog niets bekend; de politie vraagt om tips via telefoonnummer 917 of de anonieme lijn 108.

Het lichaam van de man is voor nader onderzoek in beslag genomen door een officier van Justitie van het Openbaar Ministerie.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. Die twee moet je in de dierentuin zetten, daar horen ze thuis en wellicht brengen ze dan nog wat geld op. Wat een nitwits.
  Als iemand nog wil beweren dat zij een hoog IQ hebben dan weet ik het ook niet meer.

 2. Het is nog niet bekend of het hier om een gewapend overval gaat, onderzoek moet dat bepalen. Het kan ook een afrekening zijn, tegenwoordig wordt de kleinste ruzie met een vuurwapen uitgevochten.

  De toekomst ziet er ook niet rooskleurig uit, met dit kabinet wordt de kloof tussen arm en rijk steeds groter met het gevolg dat wij straks nog een grotere groep jongeren hebben die langs de kant staan.

  Gevangenen die hun straf uitzitten hebben na hun straf ook geen enkele perspectief en hebben in de gevangenis geen vak niets geleerd dus hen wacht niets anders dan hun criminele activiteiten weer op te pakken.

  In de tussentijd blijft de minister lezingen geven, lachen en handen schudden.

 3. En toch, als je het per duizend inwoners bekijkt valt het hier nog mee vergeleken met andere eilanden zoals Jamaica, Santo Domingo, Bahamas enz, enz. Ook andere kleine eilanden.

 4. Het inbreken is verworden tot gewapende overvallen ?
  Wat zijn we toch een Dushi Hende.
  150,000 inwoners op deze klip, maar op het gebied van criminaliteit draaien we mee in de Champions League. En wie dat niet normaal vindt die schelden we verrot, want het is in andere landen namelijk net zo.

  Spijt me, ik ken weinig landen / eilanden, met zo weinig inwoners , waar het geweld en de criminaliteit zo zwaar zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...