28 C
Willemstad
• zondag 7 maart 2021 14:52

NRC | Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord

Noor Zwolsman | Met vonnis Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord Misdaad George Jamaloodin stond volgens het hof „aan de wieg” van de moordaanslag op...

WNL | Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken: ‘Stevenen stap voor stap af op halve narcostaat’

Peter Visser Het is hoog tijd dat we de georganiseerde misdaad in Nederland harder gaan aanpakken. Doen we dat niet, dan wordt Nederland “een soort halve narcostaat”. Dat...

AntilliaansDagblad | ‘Situatie veel ernstiger op Bonaire’

Kralendijk - Het aantal besmettingen met Covid-19 neemt de laatste week in rap tempo toe. Zo snel dat gezaghebber Edison Rijna heeft besloten om het risiconiveau op...

DH | Netherlands lifts COVID-19 testing requirements for Dutch Caribbean

AMSTERDAM--Royal Dutch Airlines KLM announced on Thursday that the Netherlands has lifted its coronavirus COVID-19 testing requirements for all six islands of the Dutch Caribbean. Travellers checking in...

AntilliaansDagblad | ‘Opschalen naar 5.000 per week’

Willemstad - In de eerste week van het vaccinatieprogramma op Curaçao hebben veel meer mensen dan verwacht zich laten inenten. Tot en met donderdag waren er 3.371...

AntilliaansDagblad | Baret voor miliciens

Willemstad - Op Marinekazerne Suffisant ontvingen 24 leerlingen gisteren hun baret. Voor de aspirant-militairen is de baretuitreiking het sluitstuk van de Elementaire Vakopleiding, die zes maanden duurde....
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie ParadiseFM | Bevolking blij met open grenzen

ParadiseFM | Bevolking blij met open grenzen

Op Curaçao waren er dinsdag 292 actieve besmettingen en liggen er vier mensen in het ziekenhuis | Antilliaans Dagblad

Op Curaçao en Aruba is door veel mensen verheugd gereageerd dat er vanaf aanstaande vrijdag zonder restricties kan worden gereisd tussen de twee landen. Dat besluit werd dinsdag op de eilanden bekend gemaakt.

Op 4 augustus gaf Curaçao nog een negatief reisadvies af voor Aruba. Volgens de Curaçaose epidemioloog Izzy Gerstenbluth is er nu echter geen sprake meer van een groot risico. Momenteel is er volgens hem sprake van een vergelijkbaar aantal besmettingen op de twee eilanden. Er is volgens Gerstenbluth niet langer sprake van een groot besmettingsgevaar.

Op Curaçao waren er dinsdag 292 actieve besmettingen en liggen er vier mensen in het ziekenhuis. Op Aruba waren er dinsdag 256 actieve besmettingen. Het aantal doden als gevolg van corona besmettingen wel erg verschillend.

Curaçao kent één dode, een Nederlandse toerist overleed in maart in het ziekenhuis. Op Aruba zijn 34 mensen overleden als gevolg van het coronavirus.

Bron: ParadiseFM

7 reacties

 1. @william, kom daar eigenlijk nooit. Dat zijn aso’s dan, ze moeten zelf maar eens slachtoffer worden en denken ook helemaal niet aan ‘t vitale personeel dan.

 2. “Bevolking blij’.
  Is er onderzoek geweest? Hebben we statistieken? Ik betwijfel het.
  Besmettingen komen niet zo maar uit de lucht vallen,.
  It’s economy, stupid. Daarna de gezondheid van de bevolking.

 3. In Nederland hebben ze spijt van alle versoepelingen en gaan ze langzaam maar zeker weer naar een lock down.
  De huidige coronagolf op Curacao hebben we te danken aan de open grenzen met Aruba, daar wilden ze de Amerikaanse toeristen niet testen met als gevolg dat de corona naar Curacao werd gebracht.
  Nu gooien we weer de grenzen open en wederom zonder testen. Wat is er nu zo moeilijk aan het eisen van een PCR test ? Dan voorkomen we in ieder geval de import van corona, we hebben namelijk al genoeg aan de eigen gevallen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties