31 C
Willemstad
• zaterdag 27 mei 2023 17:38

ParadiseFM | Aruba: grenzen met Latijns-Amerika wellicht dicht

De regering overlegt met de Vertegenwoordiging van Nederland over een eventuele grenssluiting

De Arubaanse minister Dangui Oduber van Toerisme, Volksgezondheid en Sport, sluit niet uit dat Aruba de grenzen met Latijns-Amerika moet sluiten.

De bewindsman beweerde gisteren tijdens een persconferentie dat Nederland dat graag wil. In Nederland is besloten geen vluchten uit Zuid-Amerika meer toe te laten, omdat de coronasituatie op dat continent niet onder controle is. Dit kan volgens de minister gevolgen hebben voor Aruba. ‘Als Nederland wil dat wij de grenzen sluiten, dan denken we daar over na’, zo stelde hij.

De regering overlegt met de Vertegenwoordiging van Nederland over een eventuele grenssluiting.

Bron: ParadiseFM

2 reacties

  1. Vreemd; PCR werkt prima, zo vertellen ons de deskundigen. En zo ook de moderne ventiliatiesystemen in de vliegtuigen. Maar als dat zo is (en daar ga ik vanuit) wat is dan het nut van het verbieden van vracht- en personenvervoer? KLM en TUI om zeep helpen? Zodat daar weer xxx miljoen Euro in moet worden gestoken? Of de werkloosheid nog meer omhoog krikken? Het wordt tijd voor bezinning van de Hollandse bestuurders. Een tweetal weken Curaçao zou ze goed doen. Het verdrijft angst en doemdenken en is goed voor de realiteitszin en het zoeken naar meer intelligente solutions. Bon bini!

  2. En RUGOP ” Rhuginaat” kan me rug op moeten Rutte en Knops. Een week geleden kwam RUGOP nog met het slimme idee om de grenzen met maffia Vevu open te gooien, RUGOP heeft echt een klap van een windmolen gehad.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties