ParadiseFM | Aqualectra maakt schadeclaims stroomstoring mogelijk

https://www.aqualectra.com/report-a-claim

Aqualectra heeft een link bekendgemaakt waarmee klanten een schadeclaim kunnen indienen met betrekking tot de recente stroomstoringen.

Het aangeven gaat via de link: https://www.aqualectra.com/report-a-claim/.

Het gaat hierbij vooral om stroom of waterschade aan apparatuur, zoals een koelkast, televisie of airconditioning.

Gisteren gaf de directie van Aqualectra op een persconferentie al aan dat er onafhankelijke experts zullen worden ingezet om te checken of de schade daadwerkelijk door de storingen van afgelopen week is verzaakt.

Bron: ParadiseFM

15 Reacties op “ParadiseFM | Aqualectra maakt schadeclaims stroomstoring mogelijk

 1. De bekende tumbazanger Tico Balentien heeft nog nooit zijn Aqualectrarekening betaald.

  Balentien wordt bij Aqualectra Betaleniet genoemd.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Willemse… Willemse…
  Oh ja.. Hoe kan het ook anders. Laat een Nederlander een YDK zwart maken, want dan hoeft Brian S het niet te doen….. Slim van jullie.

 3. @Drechi. Lees het rapport wanbeleid fraude bij Aqualectra tijdens regering Schotte van de heer Willemse. Dat zijn jouw vrienden!

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Twee dingen: Schadeclaims en tegemoetkoming:

  Schadeclaims zijn onverbrekelijk verbonden met aansprakelijkheid. Aqualectra gaat zich beroepen op het ontbreken van een grond voor aansprakelijkheid, omdat er alleen sprake kan zijn van aansprakelijkheid als aan in ieder geval deze vier omstandigheden wordt voldaan:
  1: Onrechtmatige daad
  2: Schade
  3: Schuld
  4: Causaalverband tussen de schuld en de schade
  Als een vereiste ontbreekt, is er geen aansprakelijkheid, en dus geen grond voor schadevergoeding. Ivan Martina weet dat, en wacht alle claims glimlachend af. Hij gaat geen cent uitkeren.

  Een tegemoetkoming kun je afbakenen. Stel: 1% korting op je volgende rekening.
  We worden weer grof “genomen”

  Ik heb in ieder geval deze mensen niet in het zadel geholpen. Bram en zijn consorten hier op KKC wel. En ze doen nu huilie huilie!
  Hypocrieten zijn jullie……

 5. Tja, en gisteren las ik ook weer berichten over ‘klanten’ van Aqualectra die structureel gratis geleverd krijgen. En dat is niet de eerste keer. Uiteraard uit de categorie ‘friends and family’. Zou daar niet eens een onderzoek naar kunnen worden ingesteld? We betalen er tenslotte allemaal aan mee. En die lijst dan openbaar publiceren aub!

 6. @William, Martina S. is een van de redenen waarom aqualectra vandaag de dag zo een puinhoop is

  Martina S, (zo schrijf je namen van verdachte criminelen, of is het Steven M,?) is één van de ydk, en volgens hem is híj een echte, die Aqualectra ( naar de afgegrond) geleid heeft.

  Steven M, is ook een ydk, die goed verdiend heeft aan Aqualectra. Niet zozeer door de topbaan die zijn vader Don M, voor hem had “geregleerd”

  ( Don M, Zo kort je namen van verdachte criminelen toch af , of was D. Martina), maar door de business deal met een andere bon ydk Mario Evertsź, die een beetje in de vergetelheid is geraakt. Nog een vb van zo een “bon yu di korsou”, die “veel” voor Curaçao heeft “betekend”, ALM, KODELA, AQUALECTRA, hij heeft ook veel “gedaan” lantaarnpalen, , leidingen, voor zonnepanelen , en delen van bandabou er mee volgehangen.
  Een lucratieve toko, alleenrecht toko

  Nepotisme, Iets waar MAN heel goed in was én is, nepotisme, partijvazallen goed nestelen en inleggen in alle tópposities.

  Zie Gijsbertha, regelde voor de Geus, 1.500.000 salaris Bij uts per jaar , daarna werd gijsbertha zelf RvC voorzitter van uts.

  Wat doet een nitwit als Gijsbertha bij uts.
  De man is magazijnvoorraad klerk.
  Zie de resultaten, het gaat echt lekker met de financien op Curaçao he?

  Heeft Gijsbertha het ooit voor elkaar gekregen een begroting, sluitend en deugdzaam én tijdig in te dienen? Nee, want hij is , ik chargeer: een typische ydk ( sórry voor de punctuele ydk, ze zijn er , ik weet het, maar schaars),

  Wanneer heeft Gijsbertha, onze magazijnklerk, het voir elkaar gekregen een jaarrekening, adequaat, deugdelijk, en tijdig ingediend van het land Curaçao? 0 x

  (met alle respect voor magazijn klerken, maar voor een Minfin wil ik een bedrijfskundige, econoom, econometrist, RA maar geen magazijnvoorraad
  Klerk.)

  Wie was er met name tegen CHE, OHO, CFT en schreeuwde moord en brand: nos outonomia , nan ta violá nos outonomia, nos orguyo!

  Antwoord: types als Gijsbertha en Martina die zich echte ydk noemen, die nog nooit een begroting, jaarrekening, rapportage, op tijd hebben gedraft, of ingediend, in tegendeel, ze hebben niets voor elkaar gekregen, niets!!

  Wel als Steven S en Kenneth G, echte ydk zijn, dan is een echte ydk vooral een dief!, oplichter, en staatskasrover, net als de meeste ministers, misschien een paar uitzonderingen.
  Ik zou zo een twee, drie geen naam kunnen noemen

  Ik moet lachen om Steven M, staat bij de aanbouw van de knip rampa ta glunderen en lachen en interessant te doen / pochen over de stellage in aanbouw, en nu plotseling,weet hij vsn niets ,hoe is het mogelijk.

  Steven M , je hebt er niets aan.

 7. Aqualectra heeft zojuist de eerste ontvangen schadeclaim bekend gemaakt.

  Gerrit Schotte claimt 8 doorgebrande smart tv’s, 4 doorgebrande koelkasten, 9 doorgebrande wasmachines en 1 niet meer functionerende electrische tandenborstel.

 8. Als jullie het gebazel van langbenige Martina hadden gehoord dan twijfel je toch wel erg aan de ‘kundigheid’ van dit figuur.
  Allereerst pleit hij voor meer zonnepanelen op de daken, nadat de overheid eerst al de bedrijven de nek heeft omgedraaid(opvallend behalve Dynaf) dan bazelt hij dat er geen ‘concurrentie ‘ getolereerd zal worden etc etc.

 9. Voor alle overheids entiteiten;
  – grote top = stelen van de bevolking
  – incapabele top = stelen van de bevolking
  – overdreven arbeidsvoorwaarden = stelen van de bevolking
  – slechte service= frustreren van de bevolking

 10. Schadeclaims worden betaald uit?..
  De opbrengst van de verkoop van water en stroom en niet uit de salarissen/bonussen of secundaire arbeidsvoorwaarden van de incapabele top.
  Wat dus gaat betekenen dat water en stroom nog duurder gaan worden.
  Wij nemen de verantwoording betekend dat er dure externe (wel locaal uiteraard) ingehuurd gaan worden.
  Dat claims, waarschijnlijk, subject benaderd worden en de honorering, net zo waarschijnlijk, gaat naar vrienden en familie.
  Dat het enige dat veranderen gaat een verhoging van de rekening kw/h en M3 water gaat worden.

 11. De gelegenheid om een complaint filen, is een ding!
  Garant staan,confirmeren en verantwoordelijkheid nemen is een andere zaak.
  Waarschijnlijk een gladde jurist die dit verzonnen heeft, en de tekst aanlevert.

  Er wordt een portaal geopend met hele vage bewordingen”:
  “File a complaint”.

  Ik wacht al 2 jaar op mijn deposito..na tig bezoeken telefoongesprekken etc
  Op Curuçao kent men het woord service niet!!

 12. This is simply called : damage control delivered with sweet talk.

  Heeft niets te maken met daadwerkelijk opdraaien voor de financial damage die Aqualectra heeft toeberokkend aan de bevolking en economie van het eiland.

  Vandaar : men *mag* een schadeclaim indienen. Dien het in want het mag, maar daadwerkelijk een settlement bereiken … good luck with the draconian ambtenaren apparaat van Aqualectra dat dateerd uit de jaren 40.

 13. Dat we een schade claim kunnen indienen is een aardige maar hoe denk je deze ooit te kunnen verzilveren.
  Wel eens geprobeerd teveel betaalde voorschotten terug te krijgen bij verhuizing o.i.d. ??

 14. De door weinig integriteit gehinderde Curacaoenaar gaat hier flink misbruik van maken.

  Zelfs auto’s zullen het hebben begeven door de blackout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *