ParadiseFM | CMC cancelt alle poliklinische afspraken vandaag

Om de essentiële zorg te kunnen garanderen en de maximumcapaciteit van de generatoren niet te overstijgen worden de afspraken nu afgezegd | Antilliaans Dagblad

Het Curaçao Medical Centrum annuleert vandaag alle poliklinische afspraken. Dit in verband met het onderhoud aan generatoren, die meer dan 72 uur aan moesten staan afgelopen weekend.

Om de essentiële zorg te kunnen garanderen en de maximumcapaciteit van de generatoren niet te overstijgen worden de afspraken nu afgezegd.

Pas als Aqualectra stabiliteit in de stroomvoorziening kan garanderen zal het CMC weer overschakelen op het Aqualectra stroomnetwerk.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | CMC cancelt alle poliklinische afspraken vandaag

 1. …..”Nu het enigszins functioneert blijf met je poten van de installatie af, vlieg nog meer techneuten in en laat deze de zaak op orde brengen”…….

  Zo is het, blijf a.u.b. met je duurbetaald klauwen van zaken af waar je geen verstand van hebt.
  Wat denk je dat de bevolking van Curaçao is?
  Een soort stoeipoes, waar je mee kan sollen en rotzooien?
  Eruit met deze mediocres, laat die echte experts de boel hier klaren, en gelijk voor 5 jaar het roer overnemen, kost ook minder dan die aquelectra met haat waterhoofd aan topkader

 2. Ja, Jonis, dat heb je mooi als directeur en met je techneuten weten te bereiken.
  Dat we als bevolking enige dagen zonder stroom kwamen/komen te zitten is vervelend en onacceptabel maar dat je de medische zorg in de problemen brengt kan mensenlevens kosten.
  Nu het enigszins functioneert blijf met je poten van de installatie af, vlieg nog meer techneuten in en laat deze de zaak op orde brengen. Mensen die er zo’n zootje van hebben weten te maken kun je missen als kiespijn bij het op, orde brengen.
  Oh ja, als ze er zijn verlaat dan met alle z.g. techneuten het gebouw en lever de sleutels in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *