ParadiseFM | Alcala-Walle: ‘We gaan uitzoeken waarom toiletten op scholen niet schoon zijn’

Marilyn Alcala-Walle | Extra

Minister van onderwijs Marilyn Alcala-Walle zegt te gaan uitzoeken waarom de omstandigheden op sommige scholen onhygienisch zijn.

Vanmorgen werd er door een deel van de leerkrachten gestaakt vanwege vieze toileten. Ook zou er geen toiletpapier zijn. Volgens de minister is er gisteren overlegd met de vakbond over deze klachten: “Ik heb aangegeven dat alles in orde is met de schoonmaakbedrijven dus ik begrijp de staking niet.”

Alcala-Walle stelt dat er gewoon een overeenkomst is met een schoonmaakbedrijf en dat de betaling geregeld is. De schoonmaak zou dus gewoon gedaan moeten worden. De minister gaat uitzoeken hoe vaak de toiletten gecontroleerd worden en of dit op de juiste manier gebeurt.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Alcala-Walle: ‘We gaan uitzoeken waarom toiletten op scholen niet schoon zijn’

  1. Wellicht een mooi passend baantje voor deze minister ?

  2. Ik neem toch aan dat het schoonhouden van klaslokalen toiletten etc geoormerkt is. Misschien moet deze superflut regering geld bestemd voor projecten daar ook voir gebruiken. Stop nu met het faciliteren van Insel Air kadaver.
    Schaamteloos volk.

  3. Ik neem aan dat de minister thuis ook niet naast het potje schijt dus begrijp ik niet dat ze de kinderen niet op hun verantwoordelijkheid wijst.

  4. Als Walle niet snapt waarom er niet of beperkt werd schoongemaakt op de scholen. Dan heeft ze boter op het hoofd. Deze reactie zegt al veel over het niveau van haar en hoort ze zeker niet op de plek van minister. btw, het geld dat zij, haar partij genoten en overige ministers aan reizen uitgeeft zou genoeg zijn om het karige budget voor schoonmaak naar een acceptabel niveau te brengen

  5. Commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  6. Volgens mij inspecteert AlKLM Walle vaker de toiletten van de KLM business class.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *