ParadiseFM | ‘Akkoord voor eind februari’

Voor het eind van het jaar zal er een keuze worden gemaakt van een bedrijf dat de beste offerte heeft gegeven.

Refineria di Kòrsou, RdK, heeft aan de Extra laten weten dat alles in het werk wordt gesteld om volgens afspraak eind februari 2021 een nieuwe strategische partner voor de raffinaderij te hebben.

De Project Management Organization, PMO, zal er alles aan doen om hierover binnen twee maanden duidelijkheid te krijgen. Voor het eind van het jaar zal er een keuze worden gemaakt van een bedrijf dat de beste offerte heeft gegeven.

Daarna zal er direct worden begonnen met de onderhandelingen ‘om de olie industrie op het eiland weer nieuw leven in te blazen’, aldus RdK.

De offertes van drie bedrijven worden momenteel bekeken door de Project Management Oganization. Voor 31 december moet er duideljkheid zijn over de definitieve kandidaat.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | ‘Akkoord voor eind februari’

  1. Abraham Mossel

    Kijk ze zien zitten op de nep foto de drie GOUD ZOEKERS die geen grammetje GOUD zullen vinden op het ISLA terrein aangezien dat al is weg gestolen door Hakim, wijlen, Van der Dijs, Gerrit de Raaf en nog een paar van die politieke zakken vullers. En er zijn nog genoeg honderden miljoenen te stelen voor de heren wel doenders om aan het berooide volk te geven MAAR NIET WAAR!.

  2. Abraham Mossel

    Dus met andere woorden, ze gaan de Raf voor niks nada weg geven zodat de nieuwe partner hem kan slopen en het oude ijzer en rest schroot kan verkopen, word weer zakken vullen voor een paar slimme rikken. En da gaat er jaren overheen wie de grond gaat zuiveren, ook een klapzak $$$$ vullerij, maar niet voor het volk.

  3. Curacao revisited

    en alles moet natuurlijk heel geheim worden gedaan en niemand wordt achteraf afgerekend als resultaten uitblijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *